27 Ara 2007

Ters manyel adamı Hıncal


Baba yine coşmuş.. Saydırırım, spor yazmasın derim.. Zira gerçekten teknik ve taktik yönden hiçbir spor dalından anlamaz.. Atletizm'i saymazsak.. Ama ne yazsa okurum, bende bir bağımlılığı vardır.. Saçmalamalarından bile büyük zevk alıyorum babanın.. Kadıköy'de yapılan ihale sonucunda Fenerbahçe'ye verilen ve alış-veriş merkezi yapılacağı söylenen araziyle ilgili bugün Hıncal muazzam ters manyel yapmış.. (Ulan iyice Ahmet Çakar ağızlı olduk iyi mi?) Tipik Hıncal düşüncesidir bu, bir takım için bir şeyi ısrarla söylüyorsa, normalde deli olacağı rakip takım benzer bir işe kalkışırsa onu över, defalarca ağzına sakız ettiği hadiseden kulübe vurmak için.. Kendi kulübü olsa da.. Normalde Hıncal düşüncesi şu olmalıydı değil mi: Özhan Canaydın'ın Seyrantepe'de kuşa dönen projeyi ağzına sakız etmesinden sonra (Bu projenin engellenmesi ve şu hale gelmesi de tamamen Fenerbahçe yönetiminin işidir, bunu da biliyor Hıncal), aynı işi Fenerbahçe yönetimi de yapmaya kalkınca sen bunu bunu yaptın Galatasaray'a, şimdi bu ne ayaktır ulan demesini beklerdik Hıncal'ın.. Ama değil, her zaman tersten vuran, insanları şaşırtmaya ve ters köşeye yatırmaya çalışan bir profildedir Hıncal.. Şimdi de Fenerbahçe'nin bu projesine engel olunmaması gerektiğini söylüyor.. Aslında hem Özhan Canaydın'a vuruyor böylece, hem de Fenerbahçe'yi engellemeye çalışıyor.. Kendi görüşlerinin yarattığı yankıları bildiği için.. Çok değişik bir adam Hıncal.. Beyni kesinlikle normal insanlardan farklı çalışıyor, ve daha da çok çalışıyor.. Futboldan anlamıyor, Arda 5 tane Ribery eder, Pires de kimmiş, Hakan Sukur Ronaldo'dan büyük oyuncudur, Hasan Şaş dünyanın en iyi orta saha oyuncusudur diyor, ama ilginç bir şekilde kafası bunları demeyip bu işten daha çok anlayan birçok kişiden de fazla çalışıyor.. Çok değişik adam çok.. Bu arada bu peşkeş çekiliyor denen stat ve Fenerbahçe'nin ihaleyle aldığı söylenen yer için de iki kelam etmek farz oldu ki, onu da yaparız 1-2 güne..

Bir de hemen konuyla alakasız, bugün Mehmet Demirkol'a bir ayar vermiş ki öyle böyle değil.. Mehmet Demirkol'un Hıncal'la takıştıktan sonra 1-2 defa daha Hıncal'a ayar denemesi olmuştu, başarılı da oldukları vardı.. Ne de olsa futboldan hiç anlamayan Hıncal babanın yanında Mehmet Demirkol Franz Beckanbauer gibi kalıyor.. Ama daha sonrakileri kaçırmışım, Hıncal bugün kendisine laf sokmaya çalışan Mehmet Demirkol'un kafayı suya sokup çıkarmış bir.. Mehmet Demirkol ilk başlarda çok sevdiğim, ama gittikçe değiştiğini gözlemlediğim bir adam ve fazla da haz etmem kendisinden şu anda.. Hıncal Uluç'tan kesinlikle daha çok anlıyor bu işten ama kendisine bir önerim olacaksa bu adamla laf yarışına girişmemesidir.. En haklı olduğu konuda bile haksız konuma düşebilir zira.. Bugün Hıncal'ın söylediklerine cevap olarak yazdıklarını Hıncal'ın tekrar cevapladığını gördüm, kusura bakmasın ama Hıncal yerden göğe kadar haklı.. Ve sırf aman bu herif futboldan anlamıyor, ezerim nasıl olsa diye yazı yazacaksa sonunda ezilen kendisi olacaktır, onu da söylemem lazım.. Bence bıraksın bu işleri, kendi yoluna baksın..

1 YORUM:

farawaysoclose dedi ki...

90 dakika programına 1 sezon ara verilse.. Hıncal Uluç biraz dinlense kafasını toplasa, zaten Mehmet Yılmaz hiç gitmedi bu programa.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.