19 Ara 2007

Teşekkürler..


Tarih başarıyı nasıl kazandığınızla değil, neyi kazandığınızla ilgilenir.. Kimse hangi yollardan geçerek ulaştığınız başarıda o yolu sorgulamaz, elde edilene bakar.. Bu bağlamda Galatasaray gruptan çıkma başarısını göstermiştir, bunda sorun yok.. Tarih finalistleri hatırlamaz, şampiyonları hatırlar da bunun uzantısı olan sözlerden biridir bence..

Lucescu konusunda belirttiğim gibi, 2000/2001 sezonunda da bundan farklı bir şekilde çıkmadı Galatasaray gruptan.. Ama şu anda bazı insanlar o çeyrek finalin UEFA Kupasından daha büyük bir başarı olduğunu söyler konuma geldiler.. (Ki bok yiyorlar orası ayrı) Yani? Başarıdan sonra öncesiyle kimse ilgilenmez, yine aynı olacak.. 7 yıl önceki durum daha vahimdi, son 5 dakika kendi sahamızda top çevirip daha gariban durumlara düşmüştük, ondan sonra bu zaten koymuyor..

Ama ben grubun 0 puanlı takımı Wien'den ve Helsingborg'dan toplam bir puan alıp başka takımdan medet uman hocayı da, böyle önemli bir maçta bilet fiyatlarını bu hale getirip boş stadyuma sebep olan yöneticiyi de affetmem.. Bu benim kendi görüşümdür, kimseyi de bağlamaz..

Sağolasın Bordeaux..

2 YORUM:

fizikalibilitesice dedi ki...

wilfried moimbe nin galatasaray adına attığı gol 1999 yılında oynanan milan maçını,nispetinde penaltıyı ve ümit davalayı hatırlattı bana..lan yoksa..

Alper Öcal dedi ki...

Bu maçın ne Milan maçıyla filan alakası yok. GS kendi işini kendisi görmüştü o maçta.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.