27 Ara 2007

,

Yaşar Yalçın

Fotosunu bulamadım abinin, koyamıyorum.. Şu alemin gördüğü en kolpa Galatasaray muhabirlerinden biridir.. Süleyman Rodop'la yarışsalar galibi fotofiniş bile belirleyemez, öyle kafa kafayalar.. Bugün yazdığı haberde Kalli'yle ilgili Galatasaray yönetiminin toplantısında neler konuşulduğu var..

"Alman teknik adamın Fenerbahçe maçında Sabri'yi sağ bek oynatması yöneticilerin dert yandığı en önemli konu olurken, eleştirileri Adnan Polat yanıtladı."


1-Galatasaray yöneticileri Sabri'nin Fenerbahçe maçında hangi mevkiide oynadığını bilemeyecek kadar aptal ve idiyot değiller Yaşar'ım Yalçın'ım..

2-Toplantıda ön libero olarak oynatılması yanlış dense, bunun sana böyle aksetme şansı maalesef yok.. Olsa bile kasıt vardır işin içinde, o da imkansız..

3-Sen daha takip ettiğin kulübün Türkiye'nin en önemli derby'sinde nasıl oynadığını bilmiyorsun, burada Galatasaray insider'ıyım ayağındasın..

Yani, Yaşar Yalçın'ın toplantıda olduğu falan yok, oturup kafasında haber yazıyor.. Kalli nasıl eleştirilmiş olabilir acaba diyor.. Hemen aklına Sabri konusundaki eleştiriler geliyor.. Aha tamam onu sakız edersek işin içinden çıkabiliriz diyor..
Şiddetle takip edilesi adamlardan biridir bu Yaşar Yalçın.. Bugüne kadarki sıkışlarını buraya yazsak burdan Çin Seddi'ne uzanırız.. Yakında Esat Yılmaer seviyesine çıkacaklar Süleyman abimle, ondan korkuyorum..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

Yasar Yalcin GS muhabiri degil. Yasar Yalcin epey bir süre once GS'liliktan FB'lilige gecti. Buna kisaca "dönek" diyorlar. Yillardir GS'a sairane yazilar düzen bu sakalli ne olduysa bir anda GS düsmani oldu. Tabi bu dönmek hikayesinin garabeti bir yana, sarki alemine de basit ve ucuz sacma sapan sarki sözleri yazan bu sakalli kimdir, neyin nesidir, neye merhem olmaktadir.. Onemli olan bu. GS hakkinda karaladiklarina takilmamak lazim. Bu tip adamlar silsilesi TR'de her kosebasinda vardir.

Adsız dedi ki...

Sabah mahmurlugu, Hakki Yalcin'la karistirdim sanirim. Neyse Hakki Yalcin'in da ipligini pazara cikarmis olduk arada :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.