23 Ara 2007

Koeman sen kimsin?


David Albelda, Miguel Angulo ve Santiago Canizares'in biletlerini kesmiş hazret.. Kıçıkırık Hollanda Liginde 2-3 şampiyonluk kazanınca adam oluyor bazıları.. Ne yapmış bu çocuklar maç mı satmışlar? Albelda gibi kiralık gittiği Villarreal dışında başka takım yüzü görmemiş bir kaptana reva mı bu hareket.. Ya diğerleri? Onlar da Albelda'dan farklılar mı? Hepsi 10 senelerini bu kulübe vermiş adamlar.. Dünkü çocuklara yenik düşülüyor işte futbolda böyle..

Alınmış yönetimsel bir kararı sorgulamak istemiyorum ama adı gençleştirme olan bu operasyon muazzam komik ve haksız.. Bu seneki başarısızlığın nedeni eskimiş oyuncular mı? Yaş ortalaması mı? Valencia zaten hali hazırda gayet genç bir kadro.. Bu adamlar da ilk 11'e direk bağlamış değiller.. Neyin operasyonu bu? Albelda'nın basın toplantısındaki halini gördüm az önce, boğazı düğümlenmiş konuşamıyor, ağlıyor.. O ağladıkça gazeteciler alkışlıyor.. Ne uğruna? Eğer yönetimin bir kararıysa bu ve Koeman'a yaptırılmışsa o da yanlış.. Hayır, dünkü çocuk Koeman'ın gelir gelmez yazdığı reçeteyse en yanlışı.. Ne olacak? 10 senelerini bu kulübe vermiş adamlar 1-1.5 yıl teknik direktörlükte kalacak bir adamın saçma sapan işleri yüzünden takımdan ayrılacaklar.. Albelda gibi adamı o hale sokanların burnundan fitil fitil gelmez mi sonra? Koeman'ı direk aldım kara listeye..

Çok güzel yaptınız.. Baraja ve Morientes'i de çıkarınca çoluk çocuk takımına dönüyor Valencia.. 2 seneyi tamamlayamayacak adam için harcayın bakalım emektarları, sizleri kim harcayacak onları da görürüz elbet..

Albelda'yı direk Juve istemiş.. Banega'sı, Tiago'su Flamini'si sarkmadıkları defansif orta saha kalmamıştı zaten.. Albelda oturur mu o sorunlu bölgeye? Vallahi cuk cuk sesleri gelir kulaklara.. Ranieri'nin eski öğrencisi zaten.. Ucuza kapsınlar mis gibi adamı, bundan güzel fırsat çıkmaz..

Canizares de futbolu bırakana kadar gelsin Galatasaray'ın kaleye geçsin 1 sene.. Orkun'dan memnunum ben ama olsun 1 sene antrenman yapmaları yeter adamla..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

Hocam müthiş konulara değinmişsin.Ellerine sağlık..Go home Koeman...

fizikalibilitesice dedi ki...

muazzam bir oyuncu kadrosuna,son yıllarda psv ile avrupada başarılar edinmiş genç,başarıya aç ve başarılı da olan bir teknik direktöre(koeman gittikten sonra psv nin ne hallere düşütğünü hepimiz biliyoruz)karşın bi türlü istenilen valenciaya ulaşılamıyodu..bir şeyler yapmak lazımdı..radikal kararlar alınmalıydı ve beklenen operasyon yapıldı..isimlerin doğru olup olmadığı hakkında bir fikir beyan edemem ama böylesi bi operasyon yapılmalıydı ve yapılacağıda çok aşikardı..öyle ya da böyle bir şekilde silkinip kendilerine gelmeleri gerekirdi..ve her zamanki gibi bundan nasiplenen takımın ağabeyi konumundaki futbolcular oldu..vicente,silva ya da başka bir genç futbolcunun olması da beklenemezdi zaten..

os dedi ki...

tutup mehmet aurelio peşine düşüyorlar.. memetçik çok mu genç ?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.