19 Ara 2007

Takımdan mı göndereyim?


Arda Turan, Sivasspor maçında Kalli'ye hareketi çektikten ve maç bittikten sonra hareketle ilgili hoşnutsuzluğunu dile getiren Kalli'nin peki ne yapacaksınız sorusuna verdiği cevap bu: "Ne yapayım, takımdan mı göndereyim?" Almanca bilmem, başka bir şey demek mi istemiştir bilmiyorum, ama çevirmenin aktardığı cümle bu.. Sivasspor maçından 5 gün sonra çıkılan UEFA Kupası ölüm kalım maçında Arda Turan yine sahada.. Yine görevinin başında.. Güzel.. Bununla ilgili bir sorunum yok..

Peki.. Ligde Beşiktaş derbisi öncesinde kampa yakınlarını ve kızını aldığı için 2 oyuncuyu çok önemli bir maç öncesinde kadro dışı bırakmak ne? Kampa alınan yakınlar mı bir teknik direktörün disiplinine daha büyük zarar verir, yoksa stattaki binlerin ve TV'deki milyonların önünde hocayı küçük düşürücü davranış yapan oyuncu mu? Arda Turan'la ilgili ne yapacaksınız diye sorulan soruya takımdan mı göndereyim diye alaycı bir cevap veren adamın Arda'nın yaptığının yüzde birini yapmayan, biri takımın en büyük transferi, diğeri efsanesi olan oyunculara yaptığı hareket şu durumda ne anlam kazanmaktadır.. Diğer ikisine kamp yüzünden kadro dışı, genç Arda'ya hareket çekince öbür önemli maça tekrar sahaya diyen Kalli'nin bu büyük disiplinciliğine bundan sonra kim inanacaktır?

Öyle ya, Sukur ve Lincoln'ü o hareket yüzünden kadro dışı bıraktı diye geleceği kurtarmıştı Kalli 1-2 kendini bilmez spor yazarına göre.. Sahada herkesin önünde artistiğini yapan Arda'yı öbür maçta tekrar sahaya sürerek ne yaptı geleceği Kalli? O zeki vatandaşlar bunu da açıklasın..

2 YORUM:

fizikalibilitesice dedi ki...

kalli kimi zaman çok alman,kimi zamansa bariz türk..gri olduğu bir ana ratlamış değilim henüz..

batu dedi ki...

hasta adam, ilişmeyin...

hişş, hasta hasta, ses etme.

(heheh, naparsın, yaş işte)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.