11 Ara 2007

Turkuaz Milli Takım



Ben beğendim, böyle şeyleri severim.. Tasarım da basit ama hoş.. Sol göğüsteki Türk bayrağı çok güzel durmuş.. Arkadaki turkuaz çizgi çok güzel, yazı ve numara fontlarıysa harikulade görünüyor.. Deplasmanlarda giymek için güzel bir forma.. İç saha için de bir kırmızı forma üzerinde çalışıyormuş Nike.. O da açıklanacakmış sanırım yakın zamanda.. Mahmutpaşalı'dan gibi duran son formalara benzemesin de nasıl olursa olsun.. Nike dedik sevindik, kaç yıldır paçavra şeyler giydiriyorlar.. Nihayet şık bir şey yapmayı becermişler.. Gerçi resimlerin üzerinde oynanmış, özellikle renklerde, çıplak gözle nasıl durur kestiremiyorum ama yine de son formalardan çok daha iyi görünüyor..

Bir de bizim 3 büyükler ve Avrupa kulüplerinin formalarını ve bu konudaki anlayaşlarını incelemek gerek ki o da başka bir yazının konusu olur, bu kadar kısa da bitmez zaten.. O konuda da alacağımız yol çok..

2 YORUM:

fizikalibilitesice dedi ki...

turkuaz forma teri yiyince ilginç bir renge bürünebiliyor ve bu durumda zaten fazla olmayan estetiğini alıp götürüyor.nike ta bunun bilincinde olsa şort harici çok cüzi detaylarda yer vermiş turkuaza.fena da olmamuş pek.

ultras/Movement dedi ki...

Turkuaz iyi hoş ama klasik göğsü ay yıldızlı formanın yanından bile geçemez... her ülkenin klasik bir forması olmalı... hırvatların, peruluların klasik forması gibi bizm de olmalı...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.