9 Ara 2007

St. James Park


Dışardan görünüşüyle, akustiğiyle, içindeki desteği hiçbir zaman bitirmeyen taraftarlarıyla en sevdiğim statlardan biri.. Direk koyarım ilk 5'e..

4 YORUM:

Adsız dedi ki...

Goal'ü izleyip ay ne hoş demek güzel de, St James Park'ta haftalardır oyuncu yuhalayanları, kral taraftar yapmak için olaya biraz mesafeli olmak lazım.

güzel şehir, pis insanlar.

farawaysoclose dedi ki...

hangi memlekette bu stad?

Parma Maniac dedi ki...

Stat Newcastle'ın, İngiltere'de..

Benim için takıma verilen düzenli ve bilinçli destek oyuncu yuhalamamak değil, takımı hiçbir zaman yalnız bırakmamak ve maçta hangi pozisyonlarda ne tepki vereceğini bilmek demektir.. Bu açıdan Newcastle taraftarı kusursuz bir topluluktur.. Bu sene hiç denk gelmedim oyuncuların yuhalandığına, fazla maçlarını da izleyemedim zaten ama oyuncu yuhalamak karşı olduğum bir şey değildir, gerekirse yapılabilir bence.. "Aşkımız renklere, sizlere değil.." mottosunu gereken yerlerde çok doğru bulurum ben, taraftarı olduğum takımlarda yetersiz futbolcular ıslıklandığında da üzülmem, hak edilen tepki gereken yerlere verildi diye sevinirim.. Son 10 yılda Arsenal'den fazla para harcayıp kaydadeğer hiçbir başarı elde edemeyen bir takımın taraftarlarının kızmaya da hakları vardır, hele doluluk oranında son yılların en iyi ortalamalarını yakalayan taraftarlarsa onlar.. Tabii bunlar küme düşen takımı alkışlayanı seven ve takdir eden insanlar için negatif şeyler ifade edebilir.. Ben sevmem ama onları, ve tabii ki bu kişisel bir görüştür..

Svetlin dedi ki...

Bu stadın bu kadar güel olduğunu bilmiyordum. hakkaten güzel stadmış.

bu arada blog çok güzel abi eline sağlık. keyifle okuyoruz.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.