23 Ara 2007

Haftasonu Futbol (23.12.2007)


Messi'nin oynamaması bu maç için avantaj olur Barca'ya dedik, öyle olmamış.. Galatasaray'ın felaket futbolunu izlemek için mal gibi bu maçın ilk yarısını feda ettim, açtığımda 55. dakikaydı.. Barcelona'nın son 35 dakika bilinçli bir şekilde yaptığı hiçbir şey göremedim.. Real de tam tersiydi.. Daha kötüsü, Barcalılar fellik fellik Messi aranıyorlardı sahada.. Bana öyle geldi yani.. Olsa da bir şeyler yapsa der gibi.. Real ilk yarıda da daha bilinçli oynamış.. Bernd Schuster ilk büyük puanını kazandı bence, bu gece en rahat uyuyacak insanlardan biri olur dünyada..

Arsenal Spurs'ü yine bu seneki büyük ballarından biriyle geçti.. 1-1'ken penaltı olsun rakibe, kaçırsın, 5 dakikaya gol at.. Arsenal yine sağlamcı oynadı ama 3 puanın en az ikisini balla almadığını kimse söyleyemez bana.. 2 Londra derbisinde 6 puan, güzel sonuç.. Porstmouth ve Everton deplasmanlarından da 4 puan çıkarılırsa en az beklediğimden çok daha hasarsız atlatmış olacaklar bu 1 ayı..

Man UTD-Everton maçı Beşiktaş-Fenerbahçe'ye denk geldi, ikisinden de bir bok anlamadım.. Steven Pienaar dünyadaki en beyni kof futbolculardan biriymiş ama, onu gördüm maçın sonunda.. David Moyes ağzını, burnunu kırsa soyunma odasında bir şey demem yani, o derece..

Inter, AC Milan'ı yenmiş, izleyemedim bir şey diyemiyorum.. Ne zaman yenilecekler merak ediyorum sadece..

Castle sahasında Derby'yle 2-2 berabere kalmış.. Sam Allerdyce'ın job'ı daha ne kadar safe olacak bakalım..

19.00'da da New York Knicks - Los Angeles Lakers vardı.. 95-90 çakmış Lakers.. 25 farktan veriyormuş ama son periyot maçı.. Neyse, Kobe 39-11-8 yapmış.. Bu maçtaki 20. sayısıyla da 20000 sayıya ulaşan en genç oyuncu olmuş.. MSG görünce bir azıyor zaten çocuk.. Rekorun da o salona denk gelmesi güzel olmuş.. 19.00 NYK-LAL, 20.00 Barca-Real, ben gittim Oftaş-Galatasaray izledim.. Son aylarda verdiğim en boktan karar, aferin bana..

1 YORUM:

fizikalibilitesice dedi ki...

çok keyifli bir yazı olmuş..bu kadar tutam tutam anlatılabilir di ancak..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.