25 Kas 2007

Trabzonspor - Galatasaray

Kadrolar belli oldu..

Galatasaray: Orkun - Balta, Servet, Song, Uğur - Arda, Topal, Lincoln, Barış, Hasan - Serkan

Trabzonspor'un kadroyu tam alamadım ama isimlerini duyabildiklerim kadarıyla normal takımlarına çok yakın çıkıyorlar.. Ortada Ayman ve Hüseyin, onların çevresinde Ceyhun, Yattara ve Gökdeniz.. Tandemde Tolga ve Çağdaş da oynuyor duyabildiğim kadarıyla..

Galatasaray'ın kadrosu ilk kez ve tam anlamıyla hayalimdeki kadro.. Sistem yönünden.. Tabii ki forvette Nonda, defansif orta sahalardan birinde Linderoth oynasa daha çok sevinecektik ama var olan alternatifler içinde en akla mantığa uygun kadro bu..

Karan'la çıksak çok daha ağır bir şekilde Trabzon alır derdim, şimdi Galatasaray'ın kaybedecek olsa bile orta sahada çatır çatır mücadele edeceğini düşünüyorum.. Ersun Yanal Trabzon'da ilk seyircili maçına çıkıyor, geldiğinden beri takımla zaman geçirme fırsatını buldu fazlasıyla, ilk imzasının bu maç olmasını isteyecektir.. Nuri Albayrak'ın da başkanlık adaylığını bu maç sonrası açıklayacağı haberleri çıktı medyada.. Nasıl işse o da.. Fazlasıyla gaz başlayacak Trabzon.. Tipik bir kontra takımı görünümü var Galatasaray'da, geriye iyi yaslanır ve Arda, Lincoln, Hasan'la ani çıkışlar yapabilirlerse ilginç şeyler olabilir..

Güzel maç olacak..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.