7 Kas 2007

Avrupa'dan (07.11.07)

Barcelona ikinci başkanı Ferrán Soriento Ronaldinho'nun Barcelona'da kalacağını açıklamış.. Altını ısrarla çiziyormuş ki ne kendileri Ronaldinho'yu satmak niyetindelermiş, ne de Ronaldinho'nun ayrılmak gibi bir isteği varmış.. Chelsea uza git demiş yani, bakalım ne kadar gidecek bu haber..

Everton hasta olduğum forveti Andrew Johnson'la olan sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatmış.. İyi karar..

2 mağlubiyetle hoca kellesi almaya çalışanlar sadece Türkiye'de değil.. İngiltere'de Newcastle United güzel girdiği ligde son 2 hafta puan alamayınca ve de özellikle içerde Portsmouth'tan 4 tane alınca Sam Allardyce'la ilgili dedikodular da başladı.. Neyse ki başkan Chris Mort hocanın arkasındayız, kendisinin işi güvende demiş.. İnşallah Yıldırım Demirören'in İngiltere şubesi değildir Mort..

Dimitar Berbatov'un pederi güya oğlunun Tottenham'dan ayrılmak istediğini açıklamış.. Ayrıntı pek yok, burada da nedense bir Sermet Şükür kokusu aldım..

Eurosport'un "Premier League 2007-2008'in en kötü transferi" anketinde Tuncay Şanlı Claudio Cacapa'yla kafa kafaya gidiyor, üzücü..

Carlo Ancelotti geçtiğimiz günlerde Milan'daki 6. senesini doldurmuş, daha uzun yıllar kalmak istiyormuş.. Fazla hayal kurmasın derim..

Claudio Ranieri Inter Milan'la 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası oyuncularını çok beğendiğini söylemiş.. Ben sanırım başka maç izledim, içeride Inter'le oynayıp 1-1 berabere kaldılar, Inter dolu pozisyon harcadı ve Ranieri'ye göre bu iyi iş.. Klasik loser Ranieri açıklaması, komik adam vesselam..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.