21 Kas 2007

Ariza for Cook+Evans


Bizim Kupchak büyük takas falan yapamıyor hala ama böyle küçük küçük, ufak ufak şeylerle kol bacak sokmayı iyi öğrendi sanki.. Los Angeles Lakers, Orlando Magic'e Maurice Evans ve Brian Cook'u gönderip Trevor Ariza'yı renklerine bağladı..

3 numarada savunma sıkıntısı vardı Lakers'ın, Phil baba özel olarak istemiş transferi.. Mo Evans da aslında swingman ve savunması vasatın üstünde ama özellikle bizim ihtiyacımız 3 numarada olduğu için ve Mo bu mevkide biraz kısa kaldığı için ondan 7-8 cm uzunu ve biraz daha atletini bulmak Lakers için mantıklı oldu.. Bir diğer güzellikse gördüğüm en kifayetsiz ve şuursuz oyunculardan biri olan, bir noktadan diğer bir noktaya pas atmakta bile zorlanan muhteris (şut atma konusunda) Brian Cook'un elden çıkması oldu.. Brian Cook bedelsiz bir takıma gönderilse bile Lakers için bu artı değer olacakken bir de yanında Mo verip daha gencini ve upgrade edilmiş halini almak Lakers için ufak çaplı bir bacak sokma anlamına gelmiş oldu, bence.. Magic için kötü oldu mu? Pek değil.. Arıza'ya soğuk bakıyolardı, onun yerine 2 numara yedekleyebilecek bir oyuncu aldılar.. Şu anda 2 tane 3 numarayla oynuyorlar ilk 5'te ve onların da ihtiyacı daha kısa ve 2 numarada süre alabilecek bir oyuncuydu.. Mo bunları Orlando'ya verir.. Cook'tan beklediklerini ise alabileceklerini hiç sanmıyorum.. Zira Otis Smith müthiş bir açıklama yapmış trade sonrası, aynen aktarıyorum buraya..

“Brian (Cook) helps bolster our frontcourt, he is a power forward who shoots the ball extremely well, while also bringing added toughness to our roster."

Otis kardeşin de şuursuz bir anına denk gelmiş olmalı bu cümle.. Front court, Brian Cook ve toughness.. Eheh, komik.. Dwight yalnızdı ve oraya şut sokan uzun istiyorlardı.. Aldılar.. Mutlu ve mesut olurlar umuyorum.. Baya da şut sokar Cook oynarsa ama zaten Stan Van Gundy'yle düşen Orlando savunmasına ne "Arıza"lar çıkartır orasını bilemem..

Good work Mitch..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.