2 Kas 2007

2 Kasım 2007 NBA Programı

Boston Celtics-Washington Wizards 204.5 over

Aslında Celtics'in bu sene kontrollü oynayıp 3 tane yıldızına rağmen savunmaya öncelik vereceğini düşünüyorum ama ilk maç olması dolayısıyla ve sayı marjını da güzel gördüğüm için maçın over'a gideceğini düşünüyorum.. Wizards'ın sayı canavarlarına karşı KG-PP-Ray Allen üçlüsünün dizginleri bırakıp kopma ihtimali hayli fazla.. 210'un bile üstüne çıkabilecek bir maç.. Sene ortasında olsa belki başka türlü düşünülebilirdi ama ilk maç için denemeye değecek bir sayı.

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 208.5 over

Elton Brand'in yokluğunda Clippers'ın front court savunması iyice düşüyor.. Golden State'in atletleri için gayet yumuşak bir karınları var bu açıdan.. Golden State'in rahat sayı bulup fazlaca yemesi muhtemel.. Aslında 2.15'ten Warriors da güzel görünüyor ama Mobley-Maggette'nin ilk maçta neler yapabileceğini kestiremediğimden over daha akla uygun geliyor.. Clippers bu sene kısalarıyla geçen seneden daha çok atıp daha çok yiyecekler.. İçinde Warriors bulunan bir maçta 208.5 güzel bir marj..

Chicago Bulls - Philadelphia 76'ers / Chicago 1.19

Philly doğunun en kötü kadrolarından, Chicago ise en güçlü.. İçeride rahat bir şekilde götüreceklerini düşünüyorum..

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets / Denver 1.19

Aslında Minnesota'nın genç kadrosunun bu sene bazı takımların başına çoraplar öreceğini düşünsem de bunun en azından bu gece Denver'a karşı gerçekleşmeyeceğini sanıyorum.. Denver sağlam front court'uyla son zamanlarda ilk defa bu kadar hazır giriyor lige.. Almaları lazım..

Orlando Magic - Detroit Pistons / Orlando 1.65

Richard Hamilton var mı yok mu hala belli değil, questionable olarak görünüyor her yerde ama oynadığı takdirde bile Orlando'nun yeni gazıyla içeride maçı alacağını düşünüyorum.. Rasheed Wallace'tan başka uzunu olmayan Detroit pota altı Dwight kardeşim için fazla uygun ilk maçlarda.. Rip'in oynamama ihtimalini de düşününce oran fazla iyi..

New Jersey Nets - Toronto Raptors / New Jersey 1.62

Jeffy ilk maçla pek formda girdi, Kidd-Vince-Jeffy'nin yanında bu sene pota altında da geçmiş senelere göre daha iyiler.. Toronto'nun hücuma yönelik sistemine karşı savunmacı ve içerdeki etkili oyunlarıyla bu yüksek orandan iyi bir tercih gibiler geliyor bana..

Toplam oran: 14.10

Hayırlı olsun..

Edit: Ağır dağıldık, sahasında Toronto'dan 40 yiyen Nets'e de, Philly'ye yenilen Bulls'a da kafam girsin.. Demek ki oturana kadar ortalık sakin olmak lazım.. Geçmiş olsun..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.