13 Kas 2007

Serie A'dan (13.11.2007)

Cagliari Marco Giampaolo'ya kapıyı göstermiş.. Böylece Cagliari, sezon başından beri hocasını değiştiren 4. Serie A takımı olma özelliği de kazanmış olmuş.. Giampaolo da Serie A'da teknik direktörlüğün yardımcı hocalıklara benzemediğini anlamıştır sanıyorum ki, bu dişler fena öğütür adamı..

Parma Juventus önünde 2-0'ı bulup rakibini de eksik bırakmışken son yıllardaki gaspetliğini gösterip maçı 2-2 bitirmeyi başardı.. Maçı izledim ve takımı beğendim ama bu büyük gerizekalılık yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.. Maçta 3 kırmızı kart çıkaran hakem tamamıyla felaketmiş bu arada.. Juve'nin ve Parma'nın ilk kırmızı kartları direk hatalı.. Juventus'un son dakikalarda attığı gol de verilebilirmiş.. Juve faul verilen o golle mucizevi bir 90 dakika çıkarma fırsatını kaçırmış oldu, eh iyi de oldu..

Reggina, Renzo Ulivieri'yle 2. maçında ligde ilk galibiyetini almış oldu.. Geçen hafta da ligin flaş ekiplerinden Napoli'yle deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başarmıştı Reggina.. Burada söylemiştim böyle olabileceğini.. Haftaya da yine içeride Cesare Prandelli'nin Fiorentina'sıyla oynuyorlar.. Güzel oran verir Reggina, denenebilir.. İyi bir sınav daha olacak Renzo baba için..

Udinese çok abuk subuk işler yapıyor bu sene.. Udine'de Napoli'den 5 yiyorlar, sonra gidip Juve, Lazio, Inter, Fiorentina gibi 4 anormal deplasmandan 10 puan çıkarıyorlar.. Tam bir bahis düşmanları oldukları gibi oynadıkları top da maçlarının belirli bölümlerinde baya bir heyecan verici olabiliyor.. En izlenesi İtalyan takımların başında geliyorlar bu sene..

Inter-Lazio ve Roma-Cagliari maçlarının tarihleri belli olmuş.. 5 Aralık 2007..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.