29 Şub 2008

,

Zoom Kobe I-II-III


I


II


III

I hayatımda giydiğim en rahat ayakkabılardan biriydi.. Jordan XII'yle kapışacak bir rahatlığı vardı.. Ama karizmatik duruş da eline su dökemez tabi o Jordan'ların.. Hiçbir ayakkabı dökemez zaten kolay kolay.. Süperdi ama betonda 2-3 ayda dağıldı ayakkabı, çok dayanıksız çıktı.. II'nin konforu I kadar olmasa da yine de hayli iyi.. Görünüş olarak da en güzel Kobe ayakkabısı sanıyorum.. 2K4 Huarache'nin sarı-mor'u da efsaneydi ama bu ayakkabı da çok şık.. Betonda dağılacak mı merak ediyorum açıkçası bu da ama tabanı daha sağlama benziyor..

III'ün tipini çok beğenmedim ama o da inanılmaz rahat bir ayakkabıymış.. Kobe rahatlığa çalıştırıyor sanıyorum Nike'yi.. Yine de II'ye devam deyip IV'ü beklemeyi daha uygun gördüm ben..

Bu arada daha önce LeBron'ları da koymuştum buraya.. Zoom LeBron serisi mükemmel başlamıştı ama daha sonra resmen işi palyaçoluğa döktüler.. 4-5'i falan hiç bilmiyorum, giymedim de rahat mıdır değil midir ama artık LeBron serisi basketbol ayakkabılığından çıktı, başka bir kulvara doğru gidiyor.. III'ü o dönemin en iyi ayakkabısıydı ama arkadan gelenler sürekli hayalkırıklığı yarattı görünüş açısından.. Bence tabii..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

Merhaba....
Bileklerimde sorun olduğu için hafif, bileği destekleyen, hava tabanlı fakat buna rağmen çok esnek bir ayakkabı arıyordum.
Bir çok modeli denedim. Fakat hiç birisi zoom kobe 3 kadar rahat, esnek, hafif ve güven verici değildi. Nike bu modelinde bir koşu ayakkabısının performansını bir basketbol ayakkabısının güvenliğ ile birleştirmiş. Sağlamlık konusunda şu an bir şey söyleyemem fakat gidip bir nike mağazasında denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok şaşıracaksınız.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.