15 Şub 2008

,

Vakit Spor

Vakit Gazetesinde de ancak böyle bir spor bölümü olurmuş heralde, ilk defa okudum arkadaşımın uyarısıyla.. Son olur büyük ihtimal.. Zaten o gazetede spor bölümü olsa ne olur, olmasa ne olur.. Olunca da yazı adı altında böyle garabetler çıkıyor ortaya.. Yılmaz Uygun diye bir vatandaş var, 2 gün sonra Galatasaray - Leverkusen maç kritiği yapmış.. Alıntılıyorum.. Link veremeyeceğim, kusura bakmasın gazete yöneticileri.. Üyelik koymuşlar zira okumak için, versem de bir anlamı yok..

"UEFA Kupası'ndaki temsilcimiz Galatasaray'ın Leverkusen karşısında elde ettiği 0-0'lık sonuç, Cim-Bom'un ortaya koyduğu performansı gördükten sonra rövanş için pek fazla ümit verici görünmüyor..

(...)

Sonuç olarak; Galatasaray'ı Almanya'da çok agresif, saldırgan, disiplinli ve organize bir rakip bekliyor, yani Leverkusen takımı kendi sahasında çok farklı oynayan ve karşısında kim olursa olsun "hırpalayan" bir takım, aynı zamanda da Alman Ligi'nin 4.’sü, hepsinden önemlisi de “Alman ekolü”nün ciddi temsilcilerinden.. Cim-Bom turu geçmek istiyorsa, Feldkamp'ın tuzağına düşmemeli ve "Avrupalı Galatasaray" gibi oynamalıdır.. Görünen o ki; Kalli bu sefer de hiç akla gelmeyecek komiklikler sergileyebilir ve Sarı-Kırmızılılar "teknik direktör kurbanı bir takım" olarak tarihe geçebilir.. Leverkusen maçı da gösterdi ki; Feldkamp'ın "yazması" var; fakat "okuması" yok, aynı zamanda da "görme özürlü"..

Galatasaray; Leverkusen'i yenememişse, tek müsebbibi Kalli'dir ve 75'lik Alman, kendi kaprisleri uğruna Cim-Bom'u sonu belirsiz bir mecraya doğru sürüklüyor.. Ne demek istediğimi önümüzdeki birkaç hafta içinde herkes görecek, bekleyin..."


Arada 1-2 paragraf daha var ama yer işgal etmesin diye almadım, buralar bile yeterince komik zaten, gerek de yok.. Bir daha neden Vakit Spor okunmayacağını göstermesi nedeniyle buraya koyuyorum.. İsteyen gitsin tamamını vakit.com.tr'dan okusun, eğer gerek duyuyorsa..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.