13 Şub 2008

Bir Lassana Diarra hikayesi daha


İlki şuradaydı.. Lassana kardeşin ne kadar arızalı olduğuna dairdi.. Portsmouth'ta da çok erken başladı bombalamaya.. Daha Pompey'e imzalamasının ayı çıkmadan Diarra'nın yeni statüsü "wants to move to a bigger club" oldu.. Pes be kardeşim, hakikaten pes.. İki oyna, takımı bir yerlere taşı ondan sonra ne zıkkım diyeceksen de.. Güzel başladı Portsmouth kariyerine de, oraya bir şey demiyorum.. Adam saf yetenek zira daha önce defalarca söyledik.. Ama arıza ve psikopatlık böyle bir şey işte..

İşin ilginci Harry Redknapp'ın bu cümlelere verdiği tepki.. Lan hayvan otur oturduğu yerde, iki haftada ne bırakıp gitmesi vs. demiyor da Redknapp, Diarra'nın haksız olmadığıyla ve futboluna, kendisine methiyeler düzmekle uğraşıyor.. Biraz bilmesem Harry abiyi normal karşılayabilirdim de, şu anda başımıza taş yağacak ulan diyebiliyorum sadece..

Diarra'ya düzdüğü methiyeler hakikaten inanılmaz.. Sanki Lassana Diarra değil de Lassana Pele adam.. Birkaçını düşelim buraya, şaşıralım beraber.. Bazıları adamın 2. haftasında ben giderim buradan hacı demesiyle ilgili.. İlginç hakikaten..

"He is so special. He is out of the top drawer."

"Everything about him is special. He is an amazing player."

"He wants to play for Milan, Real Madrid or Barcelona one day. What's wrong with that?"

"If he plays like that for the next few years and moves on I'll be delighted."

"He's a strong character. If he makes up his mind to do something, he'll do it. He knows exactly where he's going."

"I love him. I love good players. I've worked with some good players and he is up there with the best of them."

"The sky's the limit for him. He's so focused and I'm delighted to have him. He'll be fantastic while he is with us."

En ilgincini sona bıraktım, Türkçe geçeceğim.. Redknapp Diarra'nın daha büyük bir kulübe gitmek istemesiyle ilgili diyor ki: "Çoğu topçu imzayı atar, formayı ve bayrağı öper, o kulübe aşık olduğuna dair açıklamalar yapar ama ilk fırsatta da kaçıp gider." Yani, Lassana Diarra'nın doğrucu davut olarak bu tip adamlardan daha değerli olduğunu, bunun bir tür psikopatlık değil de, dürüstlük olduğunu iddia ediyor sanırım kendi içinde.. Çok da haksız diyemeyeceğim ama ilginç olduğu kesin.. Bu adamın takıma 20 gün önce katıldığını düşününce hem de..

İlginç gelişmeler olacak Portsmouth'ta önümüzdeki aylarda..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.