26 Şub 2008

Canaydın'ın Hıncal Ziyareti


Bu ara Galatasaray'dan gidiyoruz ama ortam çok hareketli, seçim bitene kadar sürer bu.. Fotoğraf Hürriyet'ten.. Geçtiğimiz dönemde Hıncal Uluç Özhan Canaydın'a ve yönetime ayar üstüne ayar verirken Canaydın'la aralarında oluşan polemik sonucu.. Hıncal Özhan Canaydın başa geldiğinden beri düzenli olarak kendisine saydırır seçim zamanında döner, birkaç posttur söylüyorum.. Geçen seçimden önce de, defalarca Canaydın'ın Galatasaray tarihinin en kötü başkanı olduğunu, kim adaylığını koysa kazanacağı halde Galatasaray'ın Canaydın karşısına kimseyi çıkaramadığını falan yazıyordu.. Sonra ne oldu? Canaydın Hıncal Uluç'un evine tek bir ziyaret yaptı.. O gün o evde neler konuşuldu kimse bilmiyor, tam seçimden önceki gün Hıncal Uluç bir yazı döşendi, Yiğit Şardan'ın ne olduğu belli değil, ona güvenileceğine Canaydın'la devam etmek daha mantıklı diye.. Ama ustalıkla kaleme aldı o yazısını tabii ki, fakat bas bas bağırıyordu.. Kimse de yahu sen ne diyorsun demedi Hıncal'a.. Korku da var tabi sarar da başıma bela olursa diye, ayar manyağı falan yapar çünkü adam tekin değil.. Neyse, şimdi noldu peki.. Canaydın önce başkanlığı bıraktığını açıkladı sonra da soluğu Hıncal'ın evinde aldı.. Hıncal da hemen bir yazı daha döşenmiş Fotomaç'a.. Başlık: "Özhan'cı olurum".. Ne sürpriz ama! Özhan Canaydın'ın başkanlığı bırakır bırakmaz maç izlemek için o haftasonunda soluğu Hıncal Uluç'un evinde almasını kimse salt dostlukla bağdaştırmaz sanıyorum.. Hıncal Uluç çok sever düzenli eleştirdiği insanlarla dostluğunun bozulmadığını anlatmayı, yerin dibine soktuğu Canaydın evine gelince Hıncal'ın bunu yazısına konu edeceği çok açık.. Hem de başkanlığı bırakma gibi sansasyonel bir haberin üstüne.. Canaydın bunu bilmiyor mu? Adı gibi biliyor tabii ki.. Buyrun size o eve gitme nedeni işte Sayın Canaydın'ın..

Hıncal evde başkanlığı bırakmayla ilgili hiçbir şey konuşulmadığını, sadece Canaydın'ın tavır ve hareketlerinden bir şey çıkardığını söylüyor, zerre inanmıyorum.. Muhabbetin kralı dönmüştür o evde.. Hıncal Uluç da bugün İnan Kıraç'ı eleştirerek gerekirse en büyük Canaydın'cı olacağını söylemiş.. Hani şu Canaydın'la genel kurul sabahı bir görüşme yapıp artık bırak dediği ileri sürülen İnan Kıraç'la..

Açıkçası Adnan Polat'ın adaylığı sonra Özhan Canaydın'ın geri dönme olayı gerçekten zorlaştı.. Polat'ın kendisinden icazet ve destek alarak adaylığını açıklaması da aralarındaki çekişmeden dem vurduğum şu günlerde hayli şaşırttı beni.. Geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir şey değil yani bu yazının konusu.. Ama Canaydın Hıncal Uluç'la görüşerek bile bazılarını hedef gösterebileceğinin, yeni gündemler yaratabileceğinin farkında.. Hıncal Uluç gibi bir adamın bunun farkında olmaması mümkün mü? Hiç bilmiyorum..

Özhan Canaydın'la 3 dönemdir desteğini aldığı duayenler arasında sanki büyük anlaşmazlıklar ve savaşlar var gibi geliyor bana.. Canaydın'ın dönmemesi durumunda ortadaki adayları destekleme döneminde iyice belirginleşecek sanırım bu.. Fokur fokur kaynıyor yine kulübün içi, hayır getirir inşallah bütün bunlar ama futbol takımı için pek hayra alamet değil içerideki hadiseler..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.