18 Şub 2008

,

Konyaspor 0-1 Galatasaray


Galatasaray beklediğimden çok daha iyi oynadı.. Mücadele gücü üst seviyede olan taraftı aynı zamanda.. Maçtan önce Bahri Havadır elinde Galatasaray'ın maça özel getirdiği krampon çivilerini gösteriyordu.. Konyasporlu topçular ne giydiler ayaklarına bilmiyorum ama ikili mücadelelerde hep Galatasaraylılar ayakta kaldı, bir ilgisi olabilir krampon seçimiyle.. (Gerçi adamlar hep o zeminde oynuyor değildir muhtemelen)

Karan golde süper vurdu soluyla.. Son saniyede de golü kurtardı belki de.. Direk Ümit Karan'ın haneye yazılacak bu maç.. Yine Sukur'un bir kademe arkasındaydı ve kanatlara inerek güzel toplar da çıkardı ortaya..

Galatasaray puan kayıpsız dönecek İstanbul'a ama Uğur Uçar'ı kaybettiler sanıyorum.. Diz kapağında kırık olabilir demiş doktorlar.. Pozisyon tamamıyla zeminden kaynaklandı.. Dediğim şey buydu işte.. Mehmet Topal da ısınırken kayıp dizini vurmuş, o da dizlikle oynadı ama sanıyorum çok ciddi bir şeyi yok.. Eğer pozisyonun sıcaklığıyla devam etmişse daha çok hırpalanmıştır tabi o diz.. 2 saat sonra ortaya çıkar acısı.. Uğur'un yerine inşallah Barış Özbek koymaz Almanya'da Kalli..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.