23 Şub 2008

Yakışmadı Tuncay


Liverpool Middlesbrough'yu 3-2 geçti.. İlk devreyi ve son 15 dakikayı izleyebildim.. Tuncay'ın gol güzeldi, özellikle Downing'in kesişi.. Yine benzer pozisyonda koluyla attı, hakem iptal edince anlamamazlıktan falan geldi, ayıp etti.. Ondan sonra Pool tribünlerinden tepki gelir diye tahmin etmiştim Tuncay'a ama izleyebildiğim bölümlerde yoktu, iyi yırttı..

En komik pozisyonsa adını bilmediğim, anmak da istemediğim gereksiz Fox spikerinin Aliadiere'nin geçersiz golündeki yarıcı tepkileriydi.. Fransız Tuncay'la verkaç yapıp kaleciyle karşı karşıya kalıp golü attı, hakem geçersiz dedi.. Aliadiere'nin topu alışında sorun yoktu ama Tuncay'la verkaça girerken Tuncay'a verdiği pasta bizim çocuk ofsayttaydı.. Gooool diye yırtınıp Borolular sevinmeyince önce topun yan ağlarda kaldığını sandı.. Sonra hakemin iptal ettiğini sandı ofsayt mı acaba, yok ama dedi.. Bu arada pozisyon gösterildi yan kameradan slow motion.. Tuncay'ın kabak gibi ofsaytı ortadaydı ama Aliadiere'nin alışına bakıp ofsayt yok demeyi uygun gördü.. En sonunda da aut dedi kestirip attı.. Bundan 10-15 saniye ofsayt var mı yok mu gevelemeleri de geldi ama ben o sırada gülmekten yanaklarımı ağrıtıyordum.. Apaçık pozisyondan kararı çözemeyen futbol cahillerinin EPL yayınlarını canlı olarak sunması ne acıdır be kardeşim.. Akıl alır gibi değil..

Bu arada Torres iki klas gol attı.. Defansın arkasına harika sarkabildiği gibi uzaktan da gördüğü anda asılmaya başladı fırlama.. Sırtı dönük oyunu da iyice gelişirse komple bir forvet olacak.. Zaten Liverpool'a geldiğinden beri fiziksel değişimi üst boyutlarda.. Harika bir fiziği var şu anda.. Bu duruma gelmese vücudu dünyanın en mücadeleci liginde bu işleri yapması imkansızdı zaten.. Babel'le birlikte parıl parıl parlıyorlar Gerrard'ın önünde..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.