16 Şub 2008

Rene Adler


Böyle bir herif varmış, haberimiz yokmuş.. Bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum ben bu çocuğun.. Az önce Karlsruhe deplasmanında 2-2 berabere kaldı Leverkusen, eh bizim rakip tabi izleyelim dedim.. Leverkusen olabildiğince vasattı.. 2-0 öne geçmelerine rağmen koruyamadılar.. Yenilmemişlerse bunun için biraz da Adler'e dua etmeleri gerekiyor..

Leverkusen'deki ne Stefan Kießling, ne de TranQuillo Barnetta çok üst düzeye çıkabilecek ışığı vermiyorlar bana.. İyi topçular ama o kadar, 1-2 basamak daha yükselebileceklerini zannetmiyorum.. Fakat bu Adler hakikaten acayip adammış.. Bizim maçta da çok iyi oynamasına rağmen açıkçası zorlamayı da başaramamıştık kötü vuruşlar nedeniyle.. Ama bugün Karsruhe deplasmanında her türlü topu çıkardı adam.. Son dakikada kornerden gelen toptaki refleksi de fenaydı.. Yediği ilk golü çıkarması mümkün değildi, 2. golde çıkayım mı çıkmayayım mı derken golün yenmesinde payı oldu ama yine de Leverkusen'in bu deplasmanda 1 puan almasını sağladı.. Yan topları biraz soru işareti izleyebildiğim kadarıyla (Belki çok iyidir, daha fazla izlemek gerek) ama çizgide enfes bir herif.. Uzaktan, yakından.. Farketmiyor..

Zaten Almanya'da pek modaymış son zamanlarda Adler, benim tanışmam yeni oldu sadece.. Ama gördüğüm şudur ki 2 yıl sonra ilk 3'e girer bu çocuk.. Enfes yetenek, mükemmel potansiyel.. İşle işle bitmez..

1 YORUM:

Alper Öcal dedi ki...

Adler moda evet ama Karlsruhe daha bir moda Almanya'da. Ya da öyle olmalı...

Zira 3.Lig gördükten sonra böylesine bir geri dönüş pek nadir görülmüştür.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.