1 Şub 2008

Pau Gasol Los Angeles Lakers'ta.. Allaaaaaaahhhhhhhhh..


Az önce RealGM'e düştü haber önce.. İnanamadık, noluyoruz dedim.. Biraz önce de Los Angeles Times girdi.. Açıkçası hala official değil ama sanıyorum %99 bu iş bitti.. Pau Gasol Los Angeles Lakers'ta.. Evet lan, bildiğin Lakers'ta..

Kimlere karşılık? Kwame Brown ve Javaris Crittenton.. İnanılmaz bir olay.. Kwame şuursuzunu gönderdi Lakers, Gasol'e karşılık.. Böyle trade mi olur diyebilir fazla ilgili olmayanlar hemen açıklayalım.. Kwame'nin kontratı sezon sonu bitiyor, bu da Memphis için normal bir hamle.. Javaris de çok büyük topçu olacak.. Ama Gasol gibi bir front court psikopatı için rahatlıkla feda edilebilirdi, edilmiş de..

Hiç beklemediğim bir olaydı Gasol.. Baştan beri en çok istediğim oyuncuydu Lakers'a.. Kişilik olarak fazla tasvip etmem ama basketbolculuk özelliklerine bayılırım.. Hem müthiş bir alçak post oyuncusu olması, hem de giderek artan savunmacı özellikleri nedeniyle müthiş uygun bir parçaydı Kobe'nin yanına.. Neyse, sonra açarız bunu, ben bu gazla hiçbir şey yazamam şimdi..

Şunu yazarım ama: Allahına kurban Mitch, bırak sezonu, NBA'in gelmiş geçmiş en büyük GM'isin ulan.. Ahahahahahaha.. Kupchak for president! Yeni sloganımızdır..

Hayırlı, uğurlu olsun bütün Laker'lara.. 1-1.5 ay sonraki front court Gasol-Bynum'dur.. Bundan sonra adım ve beklentimiz şu sloganla ilerleyecektir..

Lamar for Kidd!!! Hadi Mitch'im, hadi Kupchak'ım.. Saldır güzel kardeşim..

6 YORUM:

Adsız dedi ki...

vay anam vay neler dönmüş serhat ya...valla eğer kidd'de gelirse lakers şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olur diyorum . kobe kidd bynum gasol... feci takım olur feci...

Adsız dedi ki...

netsi bi odomla kandırmak zor sanki ama gasol hem çok büyük sürpriz hem de mükkkemmel bir hamle oldu..

Parma Maniac dedi ki...

Eli kolu bağlı Nets'in, şu ortamda Lamar'dan iyisini bulabileceklerini zannetmiyorum.. Ama belli olmaz tabii..

Adsız dedi ki...

kidd'e karşılık odom + radmanovic + farmar formülü gayet iyi bir formul gibi duruyor

Adsız dedi ki...

Takas gerçekten heyecan verici,şu anda bile şampiyonluk adayı haline geldiğimizi söyleyebilirim.Yalnız yazıda geçen "Kişilik olarak fazla tasvip etmem ama ..." cümlesine takıldım ben.Nesi varmış ki Gasol'un?Yoksa Avrupa Şampiyonasında Almanya maçının sonlarında yaptığı tek bir hareketten dolayı mı?

Kidd takasına gelirsek...Ben olsam Odom+Farmar+Capfiller'a karşılık Kidd'i almazdım.Odom'un sezonun geri kalanında çok yararlı olacağına inanıyorum.

Parma Maniac dedi ki...

Almanya maçındaki tek bir hareketinden değil, maçlardaki genel hareketlerinden.. Sevimli bir adam değildir fazla.. İspanyolların geneli öyledir zaten, ırkçılık kabul edilecekse ırkçılık, sevimsiz adamlar.. Ama o ülkeden çıkıp normal bir oyuncuya rastlamak zor.. Calderon bi tek belki..

Ha Gasol Lakerslı oldu artık, canımız ciğerimiz kabul ederiz tabi.. Orası ayrı..

Lamar'a gelince bu özellikleriyle cacık olmaz.. Bynum'un dönüşüyle ekmeğini 3 numaradan yiyecek.. 1- Şutu yok 2- Savunması berbat.. Her türlü sırıtır orada.. Ama rahat istatistik yapan adam tabi.. 12-8-4 gibi şeyler yapacaktır yine, yararlı da olur.. Ama çok yararlı olmaz.. Farmar'sız Kidd'e dakika durmam değişirim ama Farmar'lı bilemiyorum Javaris'i kaybetmişken.. Kidd'in de gelişiyle topa hükmetme sorunu da olabilir takım içinde.. Bynum'un yokluğunda 4 oynayacağından gidişi de zor zaten.. Kalır o bu sene..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.