24 Şub 2008

Martin Taylor köpeği

Arsenal maçını izleyemedim bugün.. Eve 5 gibi geldim, direk Pool-Boro'yu açtım.. O ara aceleyle Arsenal ne yapmış diye bakarken sonucu gördüm.. Eduardo'nun ayağının kırıldığını öğrendim bir arkadaştan.. Bu tip sakatlıklarda ne fotolara bakabilirim ben, ne de görüntülere.. Çok etkileniyorum.. O yüzden de Eduardo'ya da çok üzüldüm ama bakamadım olayın detaylarına.. Biraz önce bir blogda istemeden denk geldim fotolara.. (Nolur koymayın şunları ortalığa ya) Hayatımda böyle kötü bir sakatlık görmedim ben.. Bunun kadar kötü bir tane daha görmüştüm yine İngiliz Ligi'nden, çok eski ama ne takımları hatırlıyorum, ne oyuncuyu.. Eduardo'nunki de öyle bir şey.. Buraya normal bir Eduardo fotosu bile koymak gelmedi içimden.. Akıl sağlığını korumak istiyorsanız size de bakmanızı önermiyorum..

Maçtan sonra Arsene Wenger bunu yapan köpek için ömür boyu ceza verilsin isteğinde bulunmuş.. Bu kadar kesin kararları vermek çok zor evet ama hak veriyorum Wenger'e.. O müdahaleyi o şiddette yapan bir insan için gaddar değil demek imkansız gibi bir şey.. Güven'in futbol hayatını bitiren Mustafa Doğan'a benzer şeyleri söylemiştik zamanında, onun müdahalesi bile çok hafif kalmış bu köpeğinkinin yanında.. Şanssızlıkla ya da talihsizlikle açıklanabilecek bir şey değil bence bu.. Eduardo'nun bu senesinin gitmesinin yanında bence öbür sezon da dönmesi çok zor.. Arsene Wenger de zaten sakatlık bu seneyi kaybetmesinin çok çok ötesinde diyerek özetlemiş durumu.. Eduardo dönebilecek mi futbola bilmiyorum ama bu herif Eduardo'dan önce dönerse futbola o FA'e FA demem ben artık..

7 YORUM:

Onur Erdem dedi ki...

Valla bugune kadar hicbir kopegin sebepsiz yere bir insana dalip ayagini kirdigini gormedim.

Bir hayvansever olarak protesto ediyorum basligi...

muhder dedi ki...

taylor denen hayvan resmen öldürdü adamı. eduardo, fabregasla birlikte arsenal takımının seyir zevki veren iki adamı. euro2008de seyretmek büyük keyif olacaktı. ama şu an adamın futbol hayatı söz konusu. wenger maç sonu açıklamaları için, o an çok hiddetliydim biraz aşırı konuşmuş olabilirim diye açıklama yaptı. ama bence az bile konuştu. taylor denen kasabın ayağı bacağı kopar inşallah.

khortytsya dedi ki...

geçmiş olsun eduardo :(
fotoğraflar için:
http://khortytsya.blogspot.com/2008/02/eduardo-kasab.html

Baris dedi ki...

3 maç ceza almış..

kerem ce dedi ki...

koca bir devlet hastanesinin acil servisinde kanlarin kesiklerin kopan el, ayak, parmaklarin arasinda calismam bile futbolcu sakatliklarini gördügümde icimde olusan aciya zerre alistirmiyor vücudumu. tanasiyonum düsüyor kötü hissediyorum kendimi. denizlispor' lu güven'de de, iki cisse kiriginda da ayni hislerle doldu. bir futbolcunun top oynayamayacak olmasi gercegini kaldiramiyor bu zihin. gözlerim doldu. üzüldüm cocuga. futbol disi mahkemelerde yargilanmasi lazim.

Adsız dedi ki...

yazık oldu da silva'ya...taylor resmen tabanı kaldırıp bir kazma edasıyla biçmiş da silva'yı...bu adama en az 1.5 sene hapis cezası verilmeli.adam yaptığını biliyor kalkmış birde da silva'nın "kopmuş" ayağına bakarak pişkin pişkin sırıtıyor.ve sonra gidip özür vs dileyeceğine hakeme bakıyor kart vercek mi diye!!!böyle hayvanları sallandıracaksın londra saat kulesinde bakalım bir daha bu tip şeyler oluyor mu!!

Adsız dedi ki...

bencede arkadaslar biliorum ayıp olucak ama o mal o öküz o hayvaan o allahın cezası insan bence bi daha futbol falan oynamasın.sen nasıl bi futbolcuya öle dalarsın ya kasapmısın serefsiz herif ya.. eduardo bnm en çok sevdim forvetlerden birisiydi ya.kendisi eskisinden daha iyi bi eduardo görüceksiniz diyo ama bu bence biraz zor çünkü eduardo topa vururken artık eskisi kadar rahat olamıycak bence ayağı kesilmedi bunada sükredelim..ama keske futbola geri dönebilse keske
ama biraz zor... eduardo allahtan acil şifalar diliyorum..sen bunu haketmiyodun ama böle hayvanlar da var futbolun içinde

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.