7 Şub 2008

Lamine Diatta


Beşiktaş taraftarının son şamar oğlanlarından biriydi Diatta.. Gitti, kurtuldular.. Sözleşmesinin feshedilmesiyle serbest kalan Diatta'yı şu anda Birmingham istiyor.. Alex McLeish pek istekliymiş Diatta için, transferin bitmesi an meselesi..

Matah adam değildi tabii ama burada yerin dibine sokulacak bir durumu da olmadı bana kalırsa.. Pool'dan 8 yemelerinin, Marsilya'ya dışarda kaybetmelerinin tek nedeniydi bu Senegalliydi bazılarına göre.. Bu adamlar sene başında Edouard Cisse imzayı attığında Djibril Cisse üzerinden espri yapanların benzerleriydi, belki de aynılarıydı.. Şimdi Cisse favori futbolcuları oldu.. Diatta da tarihteki yerini aldı.. Çoğuna göre futbolculuk yapabileceği son iştir Diatta'nın ama eğer Birmingham'a transferi gerçekleşirse doğru düsürt boşta zaman geçirmeden Premier League'e kapağı atmış olacak bu eleman..

Beşiktaşlılara uzak, Allah'a yakın olsun tabii..

(Peşinen yazayım, bu posttan Diatta müthiş futbolcudur sonucu çıkaran insan hiç kendini yormasın bir şeyler yazmak için, hatta bir daha bu adrese uğramaması yerinde bile olabilir..)

1 YORUM:

Baris dedi ki...

diatta süper adam :) harcadılar onu burada :)
Şaka biyana beşiktaşta tu-kaka edilen bi adamın premier league'e gitmesi ilginç..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.