10 Şub 2008

Kral


Dünyada Hakan Sukur'u benden çok seven bir adam bulmak mümkün müdür bilmiyorum, herkesin sevgisi kendisine tabii.. Lakin ben bile arada artık bitti diyorken adam çıkıp isyan edip şovunu yapıyor, yine hizaya geliyor herkes.. Bunun için seviyoruz işte bu adamı.. Bu gece 3 gol 1 asistle müthiş bir maç çıkardı yine.. Asistini Türkiye'de yapabilecek başka bir oyuncu yok.. Bu yüzdendir sokaktaki çocuğun diline dolanan "Sukur'un alternatifini hala bulamadık.." cümlesi.. Goller de şahaneydi.. İstese 4 de yapardı ama Arda'ya attırmayı uygun gördü, ona da helal olsun..

Maçtan sonra da sene sonundaki durumuma büyüklerim karar verecek diyerek topu attı zaten.. Sukur'u takımda artık istemeyen bildiğim kadarıyla Adnan Polat.. Onu da yedi bitirdi zaten Özhan Canaydın.. Daha önce de söylemiştim, kongreye 1 hafta kala bununla ilgili bir yazı gelecek zaten.. Polat'ın iç edilmesiyle Sukur de kalır bence en az bir sene daha.. Kalsın da be zaten.. Bu adamı bıraksan 45'ine kadar oynayacak.. Oynasın be zaten.. Büyüksün 9..

Ooooooooooo Kral Hakan Şüküüüürrrrrrr.......

2 YORUM:

bRn dedi ki...

Çok mutlu geldi bana Hakan Şükür,hoşuma gitti.. Özetlerde gülümsemesi dikkatımı çekti, ilgili bir resim ararken Galatasaray.org'da buldum. Giriş, duvar kağıdı Güzel düşünmüşler

Adsız dedi ki...

bence gelmiş geçmiş en büyük türk futbolcu.
çok severim.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.