14 Şub 2008

8.0.2 çıktı


Beklenen patch nihayet çıktı, Turksportal'dan ulaşmak mümkün.. Şimdilik sadece torrent linki olarak veriliyor ama şu anda full hızda indirebiliyorum, beklemeyin yani normal linki..

Benim için Football Manager 2008'de son şanstır bu patch.. 1-2 hafta süre vereceğim, beğenirse 2009 çıkana kadar oynamaya devam ederim ama 8.0.1'e göre aşama kaydedilmemişse tozlu raflarımda yerini alır bu oyun da.. Bütün kadrolar güncellendi ve son ayarlamalar yapıldı bütün liglerde.. Türkiye Ligi de nihayet daha istediğimiz şekliyle oyunda yerini alacak.. Ama tabii benim için önemli olan bunlar değil, oyun motoru ve oynanış.. Orayı halledemedikten sonra kralını yapsan liglerin neye yarar..

Biraz oynayalım, ilk izlenimleri yazarız yine..

Bu arada daha önce söylemeyi unutmuşum, geçtiğimiz ay Mustafa (Budak) Four Four Two'da Football Manager köşesi hazırlamaya başladı.. Ocak sayısında devamı yer almamış yetiştiremediği için ama Şubat'tan itibaten kaldığı yerden devam edecek sanıyorum.. Bu ek bilgi de bulunsun burada..

7 YORUM:

biggins dedi ki...

10 yıldan sonra ilk kez orjinal oyun alıp, 75 ytl bayılıp, oyuna tav olup oynamayan varmıdır ? benden başka.

Yeni yamayı merak ettim bende, kuracaz artık.

firat selcuk dedi ki...

8.0.1 ile ben de 75 ytlyi çöpe attığımı düşündüm..

8.0.2 kurtarma sınavıydı benim gözümde.. başarılı da oldular.. beklemediğim kadar iyi..

Gökçe dedi ki...

Peki Fenerbahce ve Galatasaray icin olan finans problemine ne diyorsunuz. Oyun oynanamayacak hale gelmis bu takimlar her sene 20, 30 Milyon YTL kaybediyor ve iflas ediyorlar, baskan lar degisiyor?

Duzeltmesi yapilmis Turksportal'dan ama o da oyunun gercekciligini sifira indiriyor stadyum kapasitelerini 200.000 ve 100.000 yaparak...

Ki bu uyariyi Turksportal yapmis yama cikmadan test edip.

Klasik ve amiyane tabirle " Rezalet"

Saygilar...

Parma Maniac dedi ki...

Evet kesinlikle büyük kayıp oldu o ama TSI olarak hiçbir suçumuz yok o konuda.. Zamanında tespit edilip Sigames'e bildirilmesine rağmen gereken yapılmamış Sigames tarafından.. Fix dosyası var forumda ama ona rağmen kapasiteler 100 ve 200 bin kalıyor bir nedenden dolayı.. Türkiye araştırmasında olmama rağmen fazla oynamadığım için TSL'yi tam bilmiyorum ama öyle kalması gerekiyordu sanırım sorun çıkmaması için..

EDDIE dedi ki...

Sigames'e bildirilmesine rağmen nasıl oluyorda bunu dikkate almıyorlar , çok ilginç.

Baris dedi ki...

peki türkçesini ve zaman çıkartacak Turksportal ekibi..? 2009 çıkacak ama daha ortada 2008in türkçesi yok.

Parma Maniac dedi ki...

Türkçe FM konusunda pek bilgim yok, ilgisizliğimde kullanmamamın da etkisi var tabi.. Öğrenince onun haberini de veririm burada..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.