12 Oca 2008

Transfer, transfer, transfer


-Juventus'un Rafael Van Der Vaart'a olan ilgisini bilmeyen kalmadı.. Gerçi göbeğe istemedikleri de kalmadı ya.. Tiago sağlam patladı bir taraflarında.. Van Der Vaart olayı da Türkiye'deki bazı transferlere dönüyor yavaş yavaş.. Kulüp yöneticilerinin karşılıklı alakasız açıklamalarından sonra işin içine bir de Van Der Vaart'ın çelişkili açıklamaları girince ben bir bok anlamadım bu işten.. Ranieri istiyor, Hamburg satmak istiyor mu istemiyor mu belli değil.. Van Der Vaart ne istiyor o hiç belli değil.. Bir yerde "Kendimi Juventus'ta hayal ediyorum..", başka bir yerde "Juve'nin bir teklif olmadı, iletişimimiz yok.." açıklamaları.. Tamam, aslında çok çelişkili sayılmaz ama Juve'nin Hamburg'a teklif yaptığı da biliniyor artık herkes tarafından.. Anlamadım ben, olmayacak heralde..

Juve transferin hararetli kulüplerinden dünyada.. İcraat pek yok şimdilik ama sallama bol.. Sarmadıkları defansif ve ofansif orta saha kalmadı.. Taa Flamini'ye kadar uzandılar utanmadan.. Bir yandan da Mellberg istiyorlar.. Burada da Aston Villa satmıyoruz vs. diyor.. Kime el atsalar bir şanssızlık var.. O'Neill da kalmasını istiyor anladığım kadarıyla.. Güzel adam tabii.. Bir de Sissoko olayı var bunların, en yakın gibi görünen o aslında şu anda.. Serie A'ya uyar, başarılı da olur o çocuk bana kalırsa.. Tabii ne kadar ödeneceği en önemli konu, onunla birlikte daha çok üzerine konuşulacak bir transfer olur Sissoko da..

-Inter Maniche'yi alıyormuş? Ne gerek vardı lan?..

-Newcastle'ın hoca arayışları da dolu dizgin başladı Allardyce'ın gidişiyle.. Önce bir David Moyes'e sarktılar, başkan Bill Kenwright almayayım aklınızı, adam olun çekti Newcastle'a, şimdi de Harry Redknapp tırtıklıyorlar.. Amcamın gönlü var mıdır bilmem de bence otursun oturduğu yerde..

-Jens Lehmann eski takımı Dortmund'un teklifini "Çok isterdim ama özel nedenlerden dolayı şu anda mümkün değil.." diyerek kibarca geri çevirmiş.. Nedir acaba o özel nedenler?

-Frederic Kanoute komedi bir açıklama yapmış, onu da geçmezsem olmaz buraya.. Eski hocası, kendisinin matlaşan rengini parlatan, cilalayan adam Juande Ramos eski kulübüne gidince "ahh keşkem ben de tekrar EPL'ye, Spurs'ün oralara uğrayabilsem.." demiş.. Ulan oynadın işte orada yıllarca, bir baltaya sap olamadın.. Gitmişsin, yerini bulmuşsun, ligin özelliklerine senin özelliklerin güzel gitmiş.. Oturmuşsun, değerini bulmuşsun kendi çapında.. Ne diye 30'undan sonra gereksiz heyecanlar içine girersin?

Anlamıyorum ben bu adamları..

2 YORUM:

Svetlin dedi ki...

Van der vaart olayıyla ilgili olarak hamburg tarafarları sen git karın kalsın diye pankart açmışlar. van der vaart da artık onunda mı etkisiyle nedir geri adım atmış heralde.ama hakkaten kendi medyamıza oyuncularımıza o kadar bok atıyoruz bu adamlarında bizden pek farkı yok yani. daha dün hayalim mayalim ötüyodru sağda solda.

Alper Öcal dedi ki...

Sissoko kadar overrated bir oyuncu daha az görür bu futbol alemi.

Top keser, bütün gün koşar, basmadık yer bırakmaz da topa vuramaz, pas veremez, şut çekemez.

Ben demedim Arrigo Sacchi dedi...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.