4 Oca 2008

Wants to move to a bigger club


Bugünlerde Dimitar Berbatov'un description ya da major concerns künyesinde yazan cümle bu.. CM oynayanlar iyi bilirler.. Spurs'te son 48 saat fazlasıyla hareketli geçti.. Anelka konusunda Juande Ramos'un Berbatov'u satmak istemediklerine dair açıklamasından bahsetmiştim.. Berbatov çeşitli ayaklar çektiğinden dolayıdır ki (heralde) Ramos bu sefer Berbatov'u kesinlikle tutmak istediklerini ama eğer gidecekse de herkesin bir fiyatı olduğunu, Dimitar'da da bu fiyatın 30 milyon pound'dan başladığını buyurmuş.. Başkan Daniel Levy de aslında takımda büyük değişiklikler yapmak istemediklerini ama garip gelişmeler yaşandığından falan dem vurmuş.. Spurs de Chelsea'nin ortalıklarda olmasından dolayı sanırım bir anda tok satıcı konumuna geçmiş durumda.. Yine CM oynayanlar iyi bilirler, Levy-Ramos ikilisi pek satma taraftarı değiller adamı ama "wants to move to a bigger club" konumuna geçen oyuncudan bir daha hayır gelmez.. Oyunda da böyle bu, gerçekte de.. Spurs gibi belirli bir tarihi olan EPL kulübünde bu ayakları çeken futbolcuya yolu vereceksin..

Berbatov 4-5 yıl önce Leverkusen'de izlerken bu da futbolcuysa ben Kobe Bryant'ım basketbolda dediğim bir adamdı.. Bu belki benim kendisi hakkındaki öngörü yoksunluğum fakat inanılmaz bir aşama ve gelişme gösterdiği de bir gerçek.. Gerçekten dünyanın kalburüstü forvetlerinden biri haline geldi.. Ama yine de efsane mi, bu paraları hakkında konuşmaya değer mi, pek emin değilim.. 30 milyon pound'a falan satarlarsa Tottenham'a sayısal çıktı muamelesi yaparım kendi çapımda.. Eğer böyle bir şey olursa zaten İngiltere'nin transfer rekorunu da kıracak Berbatov..

Anelka derken Chelsea'ye gerçek anlamda bir opsiyon daha çıktı yani.. %90 bir forvet alacaklar, Kalou ve Drogba zaten milli takıma gidecekler, Grant'in isteğinin üzerine bu ikilinin gidişiyle iyice elzem hale geliyor forvet transferi.. İkisi de güzel adamlar ama dediğim gibi bence Anelka daha iyi uyar Chelsea'ye, ek olarak da o güzel adamın son bir kez daha büyük bir kulüpte bir deneme yapması ve başarılı olması ayrıca istediğim bir şey.. Hayırlısı olsun hangisi hangi kulübe giderse, ne diyelim...

1 YORUM:

fizikalibilitesice dedi ki...

garip adam berbatov..daha geleli şunun şurasında 18 ay olmuş olmamış..hemen yok neymiş ben ben büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istiyorummuş..totenham lan bu,senin yaptığını derby county li futbolcu yapmaz..hayır geremi bile kendisini real madrid isterken bu kadar istekli davranmamıştı,önce kulübüm gençlerbirliği ile masaya oturucam sonrasına bakarız filan demişti..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.