25 Oca 2008

Rolando Bianchi Lazio'ya, Goran Pandev Newcastle'a


Bianchi Lazio'ya kiralandı.. Daha önce Torino'nun da istediğini yazmıştım burada.. Bir türlü olmadı City'de.. Sven Goran amcanın forvet de forvet diye tepinmesinin en temel sebebi, Bianchi'nin İngiltere'deki başarısızlığı.. Şimdi Pandev'in Newcastle'a gidebileceği konuşuluyor.. Bianchi'nin Lazio'ya gelmesiyle güzel örtüşüyor da, Ocak'ta çok zor bence bu transfer.. Bianchi'nin Lazio'daki performansına bakılır Haziran'a kadar.. Başarılı olursa Kevin Keegan'ın isteğiyle sene sonu milyon poundları yine yeniden saçmaya hazır olacak olan Newcastle'a güzelce pazarlanır Pandev.. İki taraf da mutlu olur.. Ama bunun için en az 6 ay var bana kalırsa..

Pandev'in yeteneği hakkında bir şey söylemek istemem ama dayanıklılığı ve mücadeleci futboluyla Premier League için o yönlerden biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim.. Lazio'da özellikle bu sene gösterdiği son vuruş istikrarını da sürekli kılabilirse müthiş bir EPL forveti de olabilir kendisinden..

Şu an için konuşulan rakamlar 11-12 milyon pound civarı.. Ama Serie A'daki gidişe ve Newcastle'ın sezon sonundaki alıcı konumuna göre 15'e kadar yolu var derim o paranın.. O paralara çok daha iyileri bulunur mu bu arada? Ona da evet, eklemezsem olmaz..

1 YORUM:

Alper Öcal dedi ki...

Şampiyonlar Ligi'ni solumuş Lazio'nun en sevilenlerinden biri olan Pandev'in EPL'de sürünmeyi tercih edecek kadar kafasız olacağını sanmıyorum.

Hele de onu deliler gibi isteyen Bayern Münih gibi çok daha iyi taliplileri varken.

Newcastle alsa alsa Chelsea'den sene sonunda ayrılık şarkıları çalacak olan Anelka'yı alır. Drogba zaten Gana'dan kral benim mesajı veriyor, Grant da Amauri'ye sarkıyor.

Zemin müsait yani...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.