18 Oca 2008

Rigobert Song Spartak Moskova'da???


Dün Doğan Medya'nın yayın organlarında gördüm sadece.. İçinde CNN Turk'un de olmasına rağmen belli olmaz dedim.. Bugün Sabah'a falan da düşmüş.. Net bir şekilde Song'un Spartak'a imzaladığını söylüyor ve yazıyorlar.. Dışarıda araştırdım biraz, hiçbir şey yok.. Nedir durum bilmiyorum ama açıkçası söylenenler pek yanlış gibi gelmedi bana.. Rigobert Song gibi adamdan da ücretini indirmesini istemek tam Galatasaray yönetimine göre.. Yıllardır kötü oynadığı maç ikiyi, üçü geçmemiş adama ücretini indir de.. Bu arada oynatamadığın Lincoln'e de 3-3.5 milyon verdiğin de bilinsin.. Bu adamlar kalır mı sonra? Mondragon'u da aynı şekilde gönderdi Galatasaray.. Şimdi arkasından Isaksson, Jaaskelainen arıyor fellik fellik.. Keza Tomas.. Allahtan onun yerine Servet gibi bir aslan parçası geldi, daha iyi performans gösteriyor.. Ama zaten Tomas da Song'la oluşturduğu tandemin zayıf halkasıydı iyi futboluna rağmen.. Song gibi bir adamın yerine daha iyisini nasıl bulacak Galatasaray? Hem de Servet'le böylesine mükemmel bir ikili oluşturmuşken.. Yıllardır en iyi topu oynayan adamı ödüllendirme yöntemi midir ücretini düşür demek.. Daha pek belli değil neyin ne olduğu, yine de abartmayalım.. Ama Song da elden kaçarsa Galatasaray'da hakikaten artık daha net olarak düşünmeye başlayacağım bazı şeyleri..

Bu arada Basinas da yalan mı oluyor ne?

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

Mondragon'un gönderilis sebebi o degil.

Adsız dedi ki...

Song'u bir ben beğenmiyorum sanırım. Hatasız oynadığı tek sezon bu sezon. O da İ.Toraman gibi , takımının en çok hata yapan oyuncusu olmalarına rağmen en çok da onlar konuşuluyor. Yahu Galatasaray diye farklı bir takım mı izledik ki? Song'un hatalarını x-ray gözlüklerimle bir ben mi görüyorum?..

Tomas da çok kötüydü bence Galatasaray'da..

Adsız dedi ki...

1-mondy o sebepten gitmedi
2-yönetimin song'a düşük para teklif ettiğini nerden biliyorsunuz ? daha görüşme olmadan siz o görüşmede mi bulundunuz ?

Mustafa dedi ki...

bizim medyadaki söylentiler spartak'ın 2 galatasaray'ın bir yıllık sözleşme önerdiğini söylüyor. tabii yazılanlara inanırsak arada yıllık 1.2 milyon$ fark var...

songu çok severim, yıllardır dikiş tutturmuş parasız kaldığı dönemlerde dahi klubu terketmemiş bir oyuncu. ona vefasızlık yapılsın istemem. ama bahsedilen rakamlar doğruysa yıllık 2 yi galatasaray veremez.

Parma Maniac dedi ki...

Merak etmeyin NTV'de Adnan Polat'ın ne söylediğini biliyorum ama inanmıyorum.. Zaten bu Adnan'ların içinde bulunduğu hiçbir şeye inanmıyorum.. Lincoln salonda çalışıyor diyorlar, adam Antalya'dan çıkıyor.. Böyle adamların yönettiği kulüpte hiçbir şeye inanmamayı da öğreniyoruz..

Song'la ilgili olayda zaten kesin olarak yazmadım, yazılıp çizilenler önceki ücret indirimi istekleriyle üst üste gelince gayet mantıklı geldi dedim.. Hala umudumu koruyorum ben Song'un takımda kalacağına dair fakat gün geçtikçe de azalıyor bu.. Lincoln'ün kıçıkırık bir basın açıklaması çıktı diye Almanya'da Lincoln'ün ağzından hemen resmi sitede yalanlama yapan kulübün Song olayında sessiz kalması da ayrıca dikkatimi çekiyor.. Bu tür konularda direk kulüpten açıklama yapanlar hala sessiz.. Bu da iddiaları güçlendiriyor bence..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.