11 Oca 2008

Lucarelli geliyor


Bizim sportif direktör açıklamış, nihayet geliyor sanırım.. Burada pek Parma yazmadım, zira yazasım yok hiç.. Çok tepkiliyim bizimkilere eheh.. Lucarelli kiralık geliyor ama sene sonunda alma opsiyonu Parma'da olacak ilk olarak.. Araya başka takımın girmesine bile izin yok bildiğim kadarıyla.. Ona bonservis parasını çıkaracaklarını tahmin ederek güzel oldu diyorum.. Forvet hattı Corradi ve Lucarelli'den oluşacak artık.. Corradi takozun Allah'ıdır ama target striker'ın kalan son gerçek örneklerindendir.. Fazla güçlü.. Yanına Lucarelli'nin de gelmesiyle İtalyan stoperlerin çekmeye başladığı yusufları ben Türkiye'den duyar hale geldim..

Aslında elde kaliteli oyuncular var.. Tecrübeli Ferdinand Coly, Daniele Dessena, Luca Cigarini, Andrea Pisanu.. Güzel çocuklar bunlar.. Bir de asıl Reginaldo var çok beğendiğim, fabrikanın son ürünü olacak bu da bizde yetişmemesine rağmen.. Şu anda Parma'nın parlayan en büyük elması bu çocuk bence Cigarini'yle beraber.. Corradi'nin yanına Lucarelli'nin gelişiyle tek forvetli sistemi bırakacak mecburen Parma.. Reginaldo'yu Corradi'nin arkasındaki 3'lü hattın sağından getiriyordu genelde Domenico Di Carlo.. Şimdi muhtemelen 4-4-2'ye dönüp Reginaldo'yu tam anlamıyla sağ açığa çekecek.. Kaldırır mı? Sol açık bile oynar aslan parçası bence.. Bu yeni kadroyla beraber biraz daha baskılı oynamaya başlaması gerekiyor Parma'nın.. Corradi, Lucarelli, Reginaldo üçlüsünün arkasındaki Cigarini, Dessena gibi gençlerle vasatın üstünü yakalayabilecek konuma geldi sanırım kadro.. Di Carlo bunu ne kadar becerebilir onu bilmiyorum ama umutlandım işte ben yine kendi çapımda.. Belki bundan sonra daha fazla Parma yazmaya başlarım kim bilir..

Edit: Dandik bir yabancı sitede bonservis de alınacak diye gördüm ama anlamadım işin aslı tam olarak ne.. Açığa çıkar heralde 1-2 güne o da..

2 YORUM:

fizikalibilitesice dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Alper Öcal dedi ki...

Lucarelli faydalı olur Parma'ya.

Cigarini ise büyük ihtimalle Bianconeri olacak yakın zamanda, yazılıp çizilen o İtalyan basınında.

Parma da artık umarım şu mali durumunu düzeltir ve Gençlerbirliği hüviyetinden kurtulup, eskisi gibi İtalya'nın babalarından biri olur.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.