15 Oca 2008

Lakers'ın lastik patladı


Ağlaya ağlaya giriyorum bunu.. Bekliyordum böyle bir uğursuzluk, geç bile kaldı aslında.. Dün gece Memphis'e karşı oynanan maçta Lamar Odom'un ayağına basan Bynum dizi eline alıp maçı yarıda bıraktı.. Maçta ağlamış, can çekişmiş.. X-Ray cihazına sokmuşlar hemen maç oynanırken.. Negatif çıktı ama MRI sonuçlarından sonra daha net belli olur dediler ve Bynum da ilk başta çok acıdı ama şu an iyiyim, basabiliyorum üstüne falan deyince sakinleşmiştik.. Sonuçlar çıkmış.. 2 ay yok.. 30 maça tekabül ediyor.. Zaten 35 maçı devirmişiz.. Dönüp, ısınıp, play-off'lara ritmini bulana kadar sezon biter..

Geçen sene de 26-13 başlayıp ilk 5'ten 3 oyuncu kaybedince kepaze olmuş, zar zor 7'den kapağı atmıştık play-off'a.. Yine Kobe ve saz arkadaşlarına döndü takım.. Geçmiş olsun..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

beter olun..

Adsız dedi ki...

bynum'un kariyer tam çıkışa geçerken yaşadığı sakatlık sadece talihsizlikle açıklanabilir. 8 hafta yok kendileri. resmi açıklama bu yönde.

farawaysoclose dedi ki...

keşke Lakers haberlerinin kenarına köşesine nazar boncuğu kondursaydın:)

Parma Maniac dedi ki...

liderliğe çıktık batıda bu arada dünkü Seattle maçını kazanarak.. Görüp görebileceğimiz tek liderlik oldu, güzel oldu..

evet bende de suç var tabi ama Lakers'daki cenabetlik sadece benimle açıklanamaz..

Adsız dedi ki...

Daha ne bekliyorlar ki Webber ile anlaşma imzalamak için!Webber zayıf bir oyuncu,hiçbir şey yapmaz diyenlere de katılmıyorum.Kimse ondan eskisi gibi 20-10-5 yapmasını beklemiyor.Posttan sayı tehditi oluşturması önemli olan.Böylece hem Kobe'nin üzerindeki yük biraz olsun hafifleyecek,hem de Kwame,arkasında birinin olduğunu bildiğinden faul yapmamak için rakibe yol vermeyecek.Bu kadar basit!
Bu arada ben o kadar umutsuz değilim takımdan.Bu sene play-offta rahat bir tur geçeriz,şansımız ve sağlımız da yerinde olursa batı finali oynarız.

Yorumlarını ilgiyle okuyorum ama anlamadığım bir şey var:Neden cümle sonlarına bir yerine iki nokta koyuyorsun?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.