28 Oca 2008

Juve'nin bombalar patladı


847 adama sarktıktan sonra nihayet en istediklerini bitirdiler tek tek.. Mohamed Sissoko bitti, imzaya kaldı.. Lazio'dan yarma Stendardo kiralandı.. En son olarak da resmi siteden Olof Mellberg'i sene sonu itibarıyla kadroya kattıklarını açıkladılar.. Defanslarını toptan beğenmiyodum zaten, Stendardo ne kadar çare olur bir fikrim yok ama oraya bir eleman gelmesi güzel.. Sissoko daha önce de dediğim gibi çok iş yapar Serie A'da.. Ranieri'nin de tanıdığı adam.. O da güzel.. Olof Mellberg de sene sonunda gelip çat diye oturacak tandeme, Guglielmo'ya bay bay diyecekler.. Düşünce güzel..

Yapılacak iki iş kaldı gibi.. Biri Tiago'yu Spurs'e çakmak.. Deli paralar konuşuluyor, zarar etmeden gönderirlerse çok büyük iş olur.. Sonra da oraya topla beraber iyi arkadaş olan bir adam daha alıp transferi kapatmak.. Öyle olduğu takdirde başarılı bir Ocak ayı geçirmiş olacaklar..

Tabii Claudio Ranieri'yle nereye kadar ama Juventus'un da diğer büyüklere göre daha zayıf bir kadro olduğunu ve şu an için fena gitmediklerini de kabul etmek gerekiyor.. Bu seneden sonra bir şansı daha olur Ranieri'nin, seneye Allah kerim..

3 YORUM:

Alper Öcal dedi ki...

Her sakallıyı amcamız her uzun bacaklı ortasaha oyuncusunu Vieira sanmamamız lazım.

Sissoko Gattuso ve Makalele'den bile daha kötü top kullanan ama onlar kadar da canhıraş olmayan bir oyuncu.

Seneye Fulham ya da Getafe ayarında bir takıma gider şu sıralar enAvrupa'nın en overrated 3-5 isminden birisi olan Mali'li.

Spree dedi ki...

http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=208369.0

liverpool taraftarının sissoko ve transferi hakkındaki düşüncesi. gözünden yaşadığı sorun sissokoyu rahatsız etmezse seneye nerde olacağına dair ufak bir fikir verebilir belki.

Mustafa dedi ki...

Bu sene kiralık olarak dağıttığı 4-5 genç var Juventus'un... Seneye onlar da katılacak kadroya ki hepsi de iyi topçular. Özellikle Giovinco izlediğim maçlarda şahane oynuyor.

Juve 3 seneye kalmaz, koyar gene amborgosunu kupalara...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.