30 Oca 2008

Jason Kidd ipleri kopardı


Bir süredir alttan alttan konuşulan bir konuydu zaten.. Jason Kidd artık mutsuz New Jersey Nets'te, bunu bilmeyen kalmadı.. O da benzer kaliteli, yaşı geçmiş arkadaşları gibi son demlerinde bir şampiyonluk denemesi daha istiyor, cacık olmayacağı belli bir takımda geçirmek istemiyor son yıllarını.. Ne kadar doğru bir davranıştır tartışılır tabii ama NBA'in yeni modası bu.. "Şampiyonluk istiyorum" ya da "Kötü takımda oynayamam".. Sonuç olarak daha önce de dillendirdiği gibi net bir şekilde takasını istemiş Kidd.. Nets'in yapabileceği fazla bir şey yok şu durumda.. Ben ne diyeceğim peki.. Lakers üzerinden hayal kuracağım.. Bugün Yahoo NBA'in sevdiğim yazarlarından Adrian Wojnarowski güzel bir yazı yazmış Kidd'in durumu hakkında, isteyen okuyabilir.. Ordan bir cümle alıntılayacağım şimdi:

"The Nets want a package that includes a good young player, an expiring contract, draft picks and cash."


demiş Wojnarowski.. Ben de diyorum ki: Jordan Farmar?, Kwame Brown?, istedikleri kadar?, lafı olmaz? Nasıl? Eheh çok fazla şey istedim değil mi? Lamar Odom'u da koy pakete ki bu takozun 20 gün önce bir kısa için gönderilmesinin Bynum'suzlukta hata olacağını düşünüyordum, artık düşünmüyorum.. Bir revizyon yapılabilir..

En büyük rakip karşılıklı beğenilerin de açıklandığı Dallas Mavericks gibi.. Ama onlar da Josh Howard'ı hiçbir şekilde masaya koymayacaklarını açıkladılar.. Yine de çok isteyecekler ama, tırtıklayacaklar sonuna kadar ondan eminim.. Zira oynadıkları basketbol hiç iç açıcı değil, Kidd'in de o takıma cuk oturacağının farkındalar.. Kidd'in de eski takımı olması ve Dallas'ı istediği bilinen bir gerçek.. Bence en büyük aday konumundalar ama onlar olmazsa da Lakers olur derim.. Pek etrafta dillendirilmiyor ama Lakers forumları kaynamaya başlamış bile.. Her kafadan bir ses çıkıyor..

Yani, Dallas ya da Los Angeles'tan birine gelir bence Kidd.. Kalacağını hiç sanmıyorum şu ortamda.. Thorn aklını başına devşirsin, göndersin Kidd'i.. Yoksa kanser olur daha fazla.. Mümkünse de Los Angeles'a göndersin.. Yoksa bizim de salataya doğranacak halimiz olmayacak 2-3 ay sonra..

Hadi be Mitch.. Bak getir şu adamı Lakers'a, seni yılın GM'i adayları arasında göstermezsem namerdim.. Tamam mı?

2 YORUM:

Spree dedi ki...

rose var, jeffries var, jj var. olmaz mı thorn amca?

Adsız dedi ki...

devin harris jerry stackhouse gibi isimler dolaşıyor dallas tarafında da ... gelirse iyi olur da ben yine de harris'in kalmasından yanayım. lakers'a giderse de olay olur kanaatindeyim.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.