20 Oca 2008

,

Galatasaray 1-0 Bursaspor


Şu maç için sahadaki münakaşalar dışında 200 kelimeden fazla yazı çıkaran adama helal olsun kardeşim demek lazım.. Öyle fena bir maç oldu yine.. Son 15 dakikayı boş bakışlarla izledim, Bursa gelip 3 tane taksa son 10 dakika aynı boş gözlerle izlemeye devam edecektim sanki tepkisiz..

Bursalılar çirkefliğin bokunu çıkardılar.. Sağolsun kişiliğiyle yeni Bülent Korkmaz dediğim Uğur falan da eşlik ettiler adamlara.. Zaten iğrenç bir maçtı, bu kavgalarla iyice çekilmez bir çile halini aldı..

Emre Güngör'ü dikkatli izledim sadece, yeni olduğunu her halinden belli ediyordu, pek defansı zorlayacak bir aksiyonu da yoktu zaten Bursaspor'un maç boyunca.. Güzel çocuk ama, ligin en kaliteli yerli stoperlerinden bence.. Bir diğeri de karşıda, Egemen.. Uğur'a hareketiyle tepki çekti biraz ama bence fazla iğrençleşmeden devam etti mücadelesine.. Stoper transferinde ya Emre ya Egemen derdim.. Emre oldu güzel oldu ama Egemen de yine klasını belli etti bugün.. Keşke milli takım için görülse bu adamlar ama yok..

Hakan Sukur bir şey yapmamışken çenesi kırılmış ayağı çeken ismi lazım değili aslında burda anmak istemiyorum ama Bursa'nın yediği golde çok komikti eleman, eklemeden geçemedim.. Oyunculuğu da güzel..

Hürriyet'in maçtan sonraki başlığı "Uğur'dan güreş Hakan'dan dirsek".. Ee birilerinin adamı olmak kolay değil.. Şu maçtaki olayları Uğur'dan güreş, Sukur'den dirsek olarak değerlendirebilen bir gazeteci ya bir yerlerden para yiyordur, ya da hastalıklı bir beyne sahiptir, tedavi edilmesi gerekir.. Ayıp diye bir şey var, ama Türkiye'de yok o "ayıp".. Herkes saçmalamakta, terbiyesizleşmekte serbest bu ülkede.. Tebrik ediyorum..

(Saat 01.38 itibarıyla edit: Sinir savaşı olarak değiştirdi Hürriyet başlığı..)

6 YORUM:

Adsız dedi ki...

egemen dün top oynamadı sahada.kendıne gelen toplarım bam güm nereye gideceğini anlamadan gelişi güzel vurdu.hiç bir tpuda ya boşum tutayımda ortasahaya ileteyim demedi cunku onda o beyin yok.ama onu elime geçirirsem en buyuk ızdıraplarla canını almak ısterım cunku sahada baltası elınde gezınıyor

Adsız dedi ki...

İsmini anmak istemediğin Bursa'lıdan ben de nefret ederim, futboldan men edilmesini de dilerim ama Hakan için bir şey yapmamış dediğin pozisyonda o elemanın dişi kırılmış.. :)

Parma Maniac dedi ki...

Yok yanlış anlaşılmışım, daha doğrusu yanlış da yazmışım.. Sukur'un müdahalesi olduğunun farkındayım orada.. Ama bilinçli yapılmış bir hareket yok, o anlamda yazmak istemiştim.. O yüzden de hakeme karşı pozisyonu göstermeye çalışması, daha kötüsü Sukur belki de özür dilemek için başına geldiğinde kalktıktan sonra Sukur'e saydırmaya devam etmesi tipik ismi lazım değil aymazlıklarıydı..

Adsız dedi ki...

Şimdi anladım.. :)

Beter olabilir zaten, benim için bir sakıncası yok.. Kaptanlığını Egemen gibi bir oyuncunun yaptığı takıma yakışıyor da..

Bunun dışında Uğur'un da gidişat doğru değil, cesaretlenmiş, eskiden yapamadığı şeyleri çok rahat yapıyor.. Kadıköy'de topsuz alanda Carlos'un ayağına arkadan bastıktan, sonra da yerde yattığını görmesine rağmen oyuna devam etmesinden üzerine bir de Alex ile itişmesinden sonra kafamda iyice şekillenen bazı fikirler iyice kesinlik kazandı..

Abileri örnek almak iyidir ama sanırım yanlış abileri görnek alıyor.. :)

Svetlin dedi ki...

Egemen bahsedildiği kadar milleti sakatlama derdinde olan bir oyuncu değildir öncelikle bunu belirteyim. Çok hırslı ve agrefis bir oyuncu ama bunu rakibine zarar vermek için kullanmadı hiçbir zaman. Yoksa Uğur'la güreştikleri pozisyonda Uğur'u son yolculuğuna uğurlayabilirdi. Ayrıca son dakikada çkan kavgada da dikkat ederseniz kavgayı o ayırıyor. Aynı şeyleri İsmail için söyleyemeyiz ama Egemen'e böyle dersek ayıp olur.

Topu oyuna sokamadığı ve şişirdiği konusu da doğrudur büyük oranda. Ama hangi stoper topu oyuna müthiş sokuyor onu da sormak lazım. Onu da yapsa Egemen Türkiye'ye fazla gelir bence.

Adsız dedi ki...

Sahasında oynanan Beşiktaş maçında
hangi sebeple olursa olsun Serdar Özkan'a tokat atan Egemen'den bahsediyordum..

O bir takım kaptanı.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.