16 Oca 2008

Football Manager Türkiye


Ne zamandır bu haberi vereceğim, olmadı.. Sigames tarafından resmi açıklamanın yapılmasını bekliyorduk, yapılmış.. Oyunun Türkiye araştırma ekibinin başı değişmiş bulunuyor dünden itibaren.. Bu zamana kadar Championship Manager 3'ten beri çalışan Türker Tozar görevi Mustafa Budak ve Ömer Pamukçu ikilisine bıraktı.. Son zamanlarda bazı sorunlar olmuştu Türkiye Ligi'yle ilgili, bu değişiklik ve yeni çalışma programıyla beraber o sorunlar da kalkacak diye umuyorum.. Türker Tozar'ın bugüne kadar CM'de verdiği emekleri kabul etmemek imkansız tabii ki.. Fakat yeni göreve gelen arkadaşlar da gerçekten bu iş için biçilmiş kaftanlar.. Mustafa Budak'ı zaten CM'yle biraz ilgilenip tanımayan yoktur Türkiye'de.. Onun da bu iş için verdiği bambaşka emekler var oyun araştırmasıyla birlikte.. Başta Turksportal olmak üzere.. Ömer Pamukçu da gerçekten çok yakından gördüğüm kadarıyla FM'nin ve arkasındaki işleyişin en ince ayrıntısına kadar doktorasını yapmış bir arkadaş.. Researching üzerine tanık olduğum bilgilerini anlatsam burada, 5 uzun post olur.. Çok iyi işler çıkaracaklar yani..

Neyse, güzel olacak bundan sonrası.. Şu an için oyun fena boktan.. Türkiye araştırmasıyla bağımsız, tamamen Sigames'in saçmalamarı üzerine oluştu bu düşüncem.. Bu maç motoru değişmedikçe de benim için bu FM'ler canım sıkıldığı zaman arada zaman öldürmekten başka bir işe yaramayacak.. 8.0.2 patch'ine de bir şans vereceğim.. Çok umutlu değilim ama bakalım.. Yeni patch'le beraber TSL'ye de yeni güncelleme gelecek bu arada.. Ben de elimden geldiğince işin içinde olmaya çalışacağım.. İlerleyen günlerde yeni gelişmeler olursa buradan haber veririz tekrar..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

malesef hiçbiri cm3'ün yerini tutamadı.aynen ona devam.neredeyse aradan 1 jenerasyon gececek,biri çıkıp şu arayüzü satın alıp devam ettirse kazanacagı paranın haddi yok...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.