20 Oca 2008

Emmanuel Sheyi Adebayor


Bugün yine 2 tane çok klas kafa golü çaktı Fulham'a.. Thierry Henry Arsenal'deyken ve bu eleman sonraları girdiğinde söylenenleri hatırlıyorum bir, bir de şimdiki haline bakıyorum.. Tam bir yanlış potansiyel değerlendirmesi.. Hiç beklenmeyecek bir düzeye taşıdı oyununu gerçekten.. Hala 23 yaşında ve öğreniyor olması tabii bir avantaj ama sanmıyorum ki böyle olacağını bekleyen dolu insan olsun etrafta.. 13 gole ulaştı bugünkü dubleyle.. Cristiano Ronaldo hayvanının arkasından ikinci sırada gol krallığında.. 20'yi de çok rahat geçecek gibi.. Şu standardı koruduğu takdirde 1 yıl sonra en iyi 10 forvet içine girer Adebayor bu özellikleriyle..

Bugünkü Arsenal anormal rahat ve iyiydi.. 3. golü özellikle çok beğendim.. Eduardo'nun soldan çizgiye inişindeki hız ve çabukluğu inanılmaz, bir yerden bulun izleyin.. Topun dibine girerek kesişi yine inanılmaz.. Rosicky'nin tamamlayış da harikulade.. Eduardo çok daha önce ortadan gelen elemana vermeliydi aslında pası ama yanlıştan da üstün yetenekle doğruyu çıkartmayı bildi..

Yine Robin Van Persie dizinden sakatlığında yazılıp çizilenlere, düşündüklerimize bakıyorum bir.. Bir de şu anda yine sakatlık yaşayan Van Persie'yi kimsenin özlememesine.. İlginç takım bu Arsenal.. United'la çok çetin geçecek mücadeleleri ama bence gerideler United'a göre.. Aslında bir kalan maçlar üzerinden genel EPL değerlendirmesi de yapmak lazım ama başka bir zamana kalsın o da..

2 YORUM:

os dedi ki...

bahsi geçen 3. gol

http://www.youtube.com/watch?v=NKEYLMaj0dU

Unknown dedi ki...

Arsene Wenger tüm zamanların en iyi antrenörü olabilir.. Takım kabuk değiştirse de oyun belirli bir seviyenin altına asla düşmediği gibi o seviye de gün geçtikçe yükseliyor.. Adebayor ile çok dalga geçerdik, yarım metreden plaseyi taca yollardı, gelişti-gelişiyor, merakla izliyoum nereye varacak sonu..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.