25 Oca 2008

Büyük Başkan Recep Mamur


Gün geçmiyor ki yeni bir abuklukla karşı karşıya kalmasın Türk futbolseverler.. Bu Gökhan Ünal konusunu kanser haline getiren ne yazık ki Kayserispor yönetimiydi, şimdi de temizlemeye çalışıyorlar.. Onu bile yüzlerine gözlerine bulaştırarak hem de..

Sene başında Galatasaray'ı, Fenerbahçe'si askıntı oldu tamam, ama onu bile şova çevirdiler, reklam yaptılar.. Haklıydılar bir yere kadar, eyvallah.. Fakat aynı aymazlık devam ediyor..

Başkan Recep Mamur'un son açıklaması bomba gibi düştü.. Hayır, "10 milyon euro'dur Gökhan'ın değeri.." cümlesi değil.. O apayrı incelenmesi gereken bir şey zira.. Futbol değeri 2 milyon dolardan (Bakın euro bile demiyorum) bir cent yukarı etmeyecek bir adam için 10 milyon euro istemek sadece gülünçtür.. Asıl garip olan şey bu açıklamanın cümle arasında.. Neymiş, Rubin Kazan 7.5 milyon euro teklif etmiş de, satmamışlar.. 10 milyonda direteceklermiş.. Bu Rubin Kazan hadisesiyle ilgili söyleyebileceğim tek şey var.. Ya milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor Kayserispor yönetimi, ya da çok büyük enayiler.. Kimse kusura bakmasın.. Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış ve sözleşmeyi uzatmak istemediğini yönetime söylemiş bir futbolcu için böyle bir teklifi reddettiklerini açıklayan bir başkan için yapabileceğim başka bir yorum yok.. Ya gerçekten böyle bir teklif var ama büyük iş bilmez bir tayfa bu Kayseri yönetimi (ki kesinlikle inanmıyorum), ya da bu konuda bile böyle sansasyonel açıklamalarla ellerinde patlamak üzere olan Gökhan Ünal için fiyat yükseltme/pazarlama çabası içindeler.. Ama bu bile çok kötü bir yol.. 7.5'ların reddedildiği, 10'ların istendiği bir ortamda ben sanmıyorum ki Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım gibi başkanlar o kadar cömert olsunlar..

Adam hocasıyla takıştı, ben 50 dakikalık topçu değilim diye ayar vermeye çalıştı.. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve sözleşme uzatmayacağını artık Kayseri sokaklarında top oynayan 6 yaşındaki çocuklar biliyor.. Sene başında reddediyoruz bütün teklifleri, başa oynayacağız iddiaları da patlaya patlaya bir hal olmuş.. Kayseri yönetimi yine reklamla oyuncu pazarlama, şov yapma işine giriyor..

Söyleyecek sözüm yok.. Umarım bir Rus kulübü bulurlar paraları sokağa saçan da aylar sonra kontratı sona eren bir topçuyu satarak memlekete döviz kazandırırlar.. Zira beşte biri etmeyecek bu Gökhan Ünal için Türkiye'den ekmek çıkmaz Kayseri'ye, boşuna hayalci olmasınlar..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

yalnız yanılmıyorsam gökhan'ın kontratı bu sene değil önümüzdeki sene bitiyor,aslında bu sene bitiyordu ama sene başında bir yıl daha uzattılar,zaten bu sene bitecek olsa gökhan ayrılmak için abuk hareketler yapmazdı bence sezon sonuna kadar sabrederdi.ayrıca gökhanın değeri hakkında yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum..

Adsız dedi ki...

gökhan'ın golculugu ve biçilen deger arasındaki egrinin ben de dogru olduguna katılmıyorum.ancak gaz milyarderi rusları icin gözden cok kolay cıkarılabilecek bir para €7.5m.Ayrıca Gökhan'ın kontratı 2009 da sona eriyor...Kabze ve Tomas'a takım arkadaşı geliyor

Parma Maniac dedi ki...

Hakikaten 2009 Mayıs'ındaymış kontratının bitişi.. Sene başında kontrat uzatma durumlarını hatırlıyorum fakat sene sonunda Gökhan'ın kontrat uzatmayacağını açıklamış olması yanılttı beni, meğerse 2011'e kadar tekrar uzatmak istemişler.. Yazının ana fikrini değiştirecek bir şey değil bu tabi ama yine de önemli..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.