20 Oca 2008

Beko'lu Watford


Beko Watford'a forma reklamını vereli çok oluyor aslında ama görünce güzel göründü foto gözüme, koyayım dedim.. Güzel duruyor be bu Beko formalarda.. Bazı apaçiler için Watford destekleme sebebi de olabilir bu, yeni apaçiler kazandırabiliriz futbol dünyasına..

Şu forma reklamı yıllardır dışarıdakileri imrenerek izlediğim, keşke Galatasaray'da da olsa dediğim bir hadisedir özdeşleşmişiyle.. Real'in Teka'sı, Bayern'in Opel'i, Ajax'ın Abn Amro'su, Manchester United'ın Sharp'ı, Leverkusen'in Bayer'i... Hep güzel şeylerdir futbola dair.. Şimdi yine Real'in çalışmaya başladığı bwin'i çok yakıştırdım beyaz formasına.. Milan da bwin kullanıyor.. Logonun güzelliği yeni bir güzellik yaratabilir sürekliliği sağlayabilirse.. Özellikle Real Madrid'de..

Keşke Watford'ın Beko'sunu Beşiktaş da bırakmasaydı da bu topraklardan çıkan takımla özdeşleşmiş tek forma reklamı da devam etseydi.. Watford'da görüldüğü gibi logo çok güzel ve yakışıyor formaya çünkü.. Beşiktaş'ın beyazına da pek yakışıyordu.. Yazık oldu..

2 YORUM:

Kartal Bafiler dedi ki...

Mazi kalbimizde bir yara.
Beko en iyisiydi,en yakışanıydı,açıkcası markanın çağrıştırdığı anlamlarda daha masumdu.

Benim iki tane Beko reklamlı formam var oğluma saklayacağım.

Demirören'i hiç ama hiç beğenmiyorum.Kurtulamayacağız gibi de gözüküyor :(

firat selcuk dedi ki...

uefa şampiyonluğu döneminin beyaz forması geldi aklıma.. marshall reklamı tarfisiz bir uyum gösteriyordu galatasaray forması ile.. devam etse efsane olacaktı ama telsim geldi "tamamen duygusal" sloganına uygun olanı yaptı.. sonra aria-avea.. vodafone ve turkcell de alsak, ekibi tamamlamak adına yani..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.