14 Oca 2008

Australian Open 2008


Bunu da kaçırdık.. TSİ dün gece başladı.. Güzel maçlar olmuş.. Erkeklerde büyük sürpriz olarak bir tek Andy Murray'nin elenmesi var ilk turda.. Bayanlarda dün gece Jelena Jankovic'le Tamira Paszek'in maçına baktım gözucuyla.. Bu Tamira denen hatun daha önce de önemli isimleri yenmiş, bilmiyordum.. İzlediğim bölümdeki oyununu izlerken acı çektim ama ben.. Bu kadar vasat teknikli, servis atamayan birine yenilse Jankovic üzülürdüm.. Bu hatun nasıl sürprizler yaptı daha önce bilmiyorum ama 17 yaşında olmasına rağmen o teknik ve memelerle iş çıkmaz diyorum ben.. Daha dikkatli izlemek lazım daha sonra..

Erkekler ana tablo fena değil.. Şimdi çeyrek final adaylarımı falan yazacağım ama o kadar boşa konuşacağım ki.. Başka bir şey söyleyeyim ben size.. Roger Federer'in turnuva başlamadan şampiyonluğuna bahis şirketleri 1.50 veriyor.. Bundan daha abuk bir şey olabilir mi? Bu şu demek.. Roger Federer'in turnuvada oynayacağı 7 maçın oranları çarpımı 1.50'yi geçmemeli.. Komik, anlamsız.. Federer'in erkekler tenisini taşıdığı boyut işte burası.. Sonra gel de şurdan bu gelir, burdan da bu diye yorum yap.. Gerek mi var kardeşim? Zevk mi bıraktı adamda herif.. Eheh..

Novak Djokovic'in bölgede biraz sıkıntı var.. Çeyrek final yolunda son zamanlarda oyununu olgunlaştıran Lleyton Hewitt ve Marcos Baghdatis var.. Bence sorun yaşamaz ama biraz zorlandığı kısımlar olabilir.. Nadal'ın olduğu kısımda bu zeminde her zaman bir sürpriz beklerim.. Nalbandian çeyrek final için bence çok avantajlı.. Keza Fernando Gonzalez de.. Richard GasQuet de zorlansa da bence en az çeyrek görecek.. Nikolay Davydenko'nun bölgede de sıkıntı olabilir.. Wawrinka'dan her zaman beklerim bir şeyler.. Andy Roddick de ağır çeyrek adayı bence..

2007'nin ikinci yarısından beri pek iyi takip ettiğim, oyuncuların form durumlarını iyi bildiğim söylenemez.. Ben de merak ediyorum o yüzden neler olacak bu turnuvada.. Dikkatle izleyeceğiz.. Burada skor veremeyeceğim kusura bakmayın.. 128 adamdan say say bitmez zira, kotayı doldurmayalım boş yere..

2 YORUM:

a.c. sedef dedi ki...

nadal'ın avustralya da hiç şansı yok belki djokovic bi sürpriz yapar yani sürpriz derken heyecanlı bi final nasılsa robot federer yine maçı alıcak alıştım artık hele nadal ın verdiği wimbledon 2007 finali nden sonra bu adamın yapacağı her finali kazanacağını düşünümeye başladım

farawaysoclose dedi ki...

sabahın köründe kahvaltı yaparken Lindsay Davenport'un maçını gördüm "aaa başlamış" oldum :)

Avusturalya açık benim için Mark Philippoussis demekti bir zamanlar, en son "benimle evlenir misin?" tarzı bir yarışmada jüri olarak ekranda gördüm onu.
e çelik de değişti tabi.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.