12 Oca 2008

Angelos Basinas Galatasaray'da


Hayırlı olsun.. Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 30 metreden çakan arkadaş bu.. Güzel adam yani eheh.. Fazıl Ünverdi UltrAslan'da geldi demiş, başka yerlerden de kesin geldi söylemleri yayılıyor.. Gönül rahatlığıyla koyuyorum o yüzden buraya, yakında resmi açıklama da yapılır heralde.. Bi yerimde patlamaması umuduyla..

7 YORUM:

Unknown dedi ki...

Tobias^ın yerine iyi olur gibi zira o efsanevi golü ben de unutamıyorum, pek severim kendisini. Umarım patlamaz, bir de adı Aggelos sanırım bu abinin.

rustedsoul dedi ki...

bi dönem fener kendisine gol atanları alırdı, şimdi biz fenere atanları alıoruz..

hadi bakalım..

fizikalibilitesice dedi ki...

doğru olmasını istemediğim haber..şimdi gelir yabancı transferinin oynama zaruriyeti kanunundan ilk 11 çıkar..olan bizim mehmet topal a olur..mehmet güvenleri barışları saymıyorum bile..özkaynak düzenimizle övünüyoruz ama hesapta olmayan ciddi bir sakatlık sonrası hemen yamayı dışarda arıyoruz..hani olur getirdiğin adam xavi olur anlarım..ama basinas kim ulan..bildiğin ortalama önlibero..biraz stamina biraz tackling..ee bunları bizim mehmetler,barışlar filan da yapar..üstelik oyunun hücum yönüne de katkı sağlarlar..bilmiyorum bu transfer bana fazlasıyla güzaf geldi..samsunda sürgünde olan zafer şakarı geri çağırsalar daha anlamlı olurdu nazarımda..o derece..

fizikalibilitesice dedi ki...

yaşına bile değinmeyi unutmuşum sinirle..32 yaşında imiş..futbolunun bilmem kaçıncı baharındaysa artık..ulan git afrikalardan uzun bacaklı genç isimsiz fizik gücü baskın müstakbel ligue 1 topçularından birini bul getir bari..belki parlar filan da satarsın ileride..anlamıyorum..anlıyamıyorum..

Adsız dedi ki...

adı bende saklı ama çok sağlam bir kaynaktan yüzde 99 bittiği yönünde duyum aldım. 3-4 güne giyer heralde formayı..

Adsız dedi ki...

buda yatar lincoln gibi 2 macta oynar 10 hafta yatar o kadar para werdik lincoln aldık hic almaz olaydık adam yatıyor öle bide oynadıgını göremicez galiba

Adsız dedi ki...

valla song'da ayrıldı csk moskovayla %70 anlaşmış bize defans oyuncusu lazım hem trabzon o kadar transfer yaptı biz daha basinas'ı aldık bu bize yetmez ve bize defans ve forvet oyuncuları daha lazım::)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.