2 Şub 2010

,

Iron Man 2


Fragman çıkalı 1 aydan fazla oldu ama zaman işte, acelemiz yok zaten.. Trailer'dan anladığımız kadarıyla klasik bir çizgi roman uyarlaması devamının bütün nimetlerinden faydalanıyor film.. Mickey Rourke hakkında görüşlerim negatifti, bu 2 dakika sonrasında nötrlendi.. Olacak gibi duruyor ama hikayesinin klişe olacağına dair izlenimler var.. Scarlett tek kareyle görünüyor ama onunla ilgili düşüncem hala olumsuz.. Tamamen piyasa ve etiket amacıyla filme konduğunu düşünüyorum.. İlk filmin sonunda kimliğini açıklayıp bunun şöhretiyle biraz yoldan çıkan ve piyasasıyla milleti deli eden Tony Stark'ın gözlerinin önüne perdenin inişi ve bu sırada yeni villain'ların yavaş yavaş palazlanıp Iron Man'in başına öreceği çoraplar gibi oldukça bilinen bir yol üzerinden gidecek gibi duruyor film.. Jon Favreau ilk filmde orijin hikayesini oldukça farklı ve eğlenceli bir şekilde çekerek sağlam bir yapım koymuştu ortaya.. Bu filmde de devamını getireceğine inanıyorum.. Fragmanın sonundaki War Machine'le sırt sırta verilen sahne sanıyorum meraklıların en çok beklediği sekanslardan biri olacak..

30 Nisan'da (Türkiye'de 7 Mayıs) sinemalarda..

7 YORUM:

Adsız dedi ki...

parmamaniac

Ali Turan'ın 4 ayına hakikaten yazık ama bu terbiyesizlerin 1 kuruş alamadan kaptanlarını kaptıracak olmaları da harika be..

demişsin twitterda. burda sözleşmesi devam eden oyuncuyla görüşerek terbiyesizligi gs kulübü yapmıştır.

SirEvo dedi ki...

Los Galacticos benzetmesi yapmıştım ben buna :)

http://cineshoot.blogspot.com/2009/12/gunun-afisi-11-los-galacticos.html

Parma Maniac dedi ki...

Bakın yukarıdaki adsızın yorumu ışığında tekrar ediyorum.. Benim twitter'da ya da başka yerde yaptığım yorumlarla ilgili sorularınız ya da yorumlarınız olursa bunun yerine bu blogdaki alakasız postların yorum bölümü değildir.. Twitter hesabınız varsa reply yaparsınız oradan veririm cevap, yoksa da sağ üstte mail bölümü var serzenişlerinizi oradan belirtebilirsiniz..

adsız sözleşmenin devam etmesinin önemi yok Bosman kurallarında.. 1 Ocak'tan itibaren yazın sözleşmesi dolan oyuncuya her kulüp istediği teklifi yapabilir, FIFA'nın transfer yönetmeliğine de gayet uygundur bu davranış.. Ali Turan için Kayseri'ye yapılan teklif Aralık ayının son günüydü ve Aralık ayında Ali Turan'ın Galatasaray tarafından ayartıldığına dair hiçbir veri yok.. Kayseri ısrarla yapılan teklifleri beğenmeyince Ocak ayıyla birlikte oyuncuyla da muhtemel bir mutabakata varıldı yönetim tarafından.. Olay bu, bunun üzerinden prim yapmanın bir anlamı yok artık..

sukullaci dedi ki...

helal len adsız tıpkı diğer adsız kardeşlerin gibi yırtık dondan fırlamışsın yine. neyse ben bu iron man i yanlış mı hatırlıyorum acaba yav çizgi filmden? benim hatırladığım yüzükler falan vardı olayın içinde moğol tipli yeşil bi adam vardı yüzüklü falan onla kapışıyodu uzun süre? acaba çizgi film mi sallama yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Parma Maniac dedi ki...

sukullaci bahsettiğin eleman Mandarin.. Favreau bu filme koymayı düşünüyordu bir ara ama sonradan vazgeçti sanırım, iyi de yaptı.. Gitmez zira şöyle bir ortama..

CaRtMaNtR dedi ki...

İlk film çok güzel ve açıkçası konusu nedeniyle acaba fazla milliyetçileştirirler mi diye endişelerimi haksız çıkaran bir yapım oldu.

İkinci filmde ise Mickey Rourke'un sağlam bir performans göstermesini bekliyorum. Onun dışında war machine kostümü içinde Terrence Howard'ı görmek isterdim ama kısmet değilmiş.

Marvel şirket olarak yapımcılığınıda yaptığı ilk serinin bu devam filminde de çizgiyi bozmaz ve güzel bir film kotarırlar diyorum.

Ali Turan meselesinde ise herkesi enayi kendini çok zeki tüccar zanneden Kayseri yönetimine şu transferde tek kuruş kazandırmazsak çok mutlu olurum. Çünkü hem hiç bir uluslararası kuralı bilmeyip hemde bu kadar terbiye sınırlarını zorlayan açıklamalar yapmaları sinir bozuyor.

duvardasurunen dedi ki...

Hoz Comics olarak Mayıs başında Iron Man Extremis cildini yayınlıyoruz. Iron Man sevenlere duyurulur :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.