7 Şub 2010

Euro 2012 Grupları


10 maçın 8'ini iç sahada, ikisini de dengede oynayabileceğimiz muazzam bir grup çektik.. 3. torbadan da, 4. torbadan da iyi takımlar çektik.. Son iki takım öyle rahat vurup geçilebilecek takımlar değil ama çok önemli değil.. 1'den de Almanya çok güçlü fakat seyirci meselesi nötrler.. Bizim performans söz konusu olduğu zaman kuranın önemi yok zaten, yine geyik yapıyoruz burada..

G ve H'de kan çıkar 2012'ye doğru.. İkisi de müthiş gruplar.. Portekiz muhtemelen Queiroz vasatından temizlenecek Dünya Kupası sonrası, yoksa şu grupta sıkıntı yaşarlardı.. İspanya'ya da organizasyonun en sağlam grubunun gelmesi bence güzel oldu.. Fransa Domenech sonrası güle oynaya çıkar D'den, F de yine G ve H'nin arkasından geliyor zorluk yönünden..

2 YORUM:

padawan dedi ki...

C'de çok sağlam olmuş. İlk 4 takım birbirini zorlar, koparıp giden zor olur. İspanya'nın grubu pek sağlam gelmedi açıkçası bana. İskoçya onlarla baş edemez.

ML Bilgisayar dedi ki...

ya bu yunanistanla israil sürekli aynı gruba mı düşüyor yoksa bana mı öyle geliyor. portekizle danimarka var tabi bir de.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.