29 Kas 2009

Çılgın Pazar


Her sene en fazla 2 defa denk gelen bir şölen bu.. El Classico bile tek başına yetecekken öncesinde oynanan Merseyside derby, arkasından 18.00'de Londra derbisi pazar günü çılgın atmak için birebir..

Liverpool'da Torres yine yoktu.. Benitez solda Insua önüne Aurelio koyup çift düğüm atmış sola.. Babel kadroda yok, Riera ve Benayoun yedek.. Benitez çözümü iş başındaydı, tuttu da.. Everton'da Heitinga'nın önlibero gibi oynadığı bir takımdan bir şey beklemiyordum zaten.. İkinci yarıyı düzgün izlediğim söylenemez ama özellikle ilk yarıda hem kötü futbol, hem düşük tempo vardı.. Pool da maçı kontrolde tuttu..

Birazdan Arsenal - Chelsea başlıyor.. Arsenal'den yine son zamanlardaki klasik 4-3-3'ünü bekliyoruz.. Kanatlarda muhtemelen Nasri ve Arshavin oynayacak, ortada da klasik üçlü.. Chelsea'den de yine klasik diamond'larını bekliyoruz.. EPL'nin gidişatını direkt etkileyecek bir maç.. Chelsea beraberliğe çıkar, kazandığı takdirde ligin tadını kaçırır.. Arsenal kazandığı takdirde tekrar geri dönecek şampiyonluk yarışına.. Müthiş bir tempo bekliyorum ben maçtan..

Akşam El Classico.. Real'in kaybedecek bir şeyi yok.. Mağlubiyette bile kafa kafaya devam edecekler ama Inter maçı Barca tekleyerek giderken büyük şanssızlık oldu.. Xavi-Iniesta bu formundayken Zlatan ve Messi oynayacak mı o önemli değil fazla.. Ronaldo vs. Messi'yi herkes istiyor tabii.. 1.80'den Barca çok net bir bahis opsiyonudur fakat ne yazık ki oynayacak fırsatı bulamadım bayram muhabbeti nedeniyle.. Dağ fare doğurmasın, tek isteğimiz o.. Şimdi Arsenal - Chelsea'ye yollanıyorum..

2 YORUM:

Unknown dedi ki...

Chelsea maçı götürdü gibi, özellikle rakip defansın yaptığı hatalarla sonuca gittiler desek yanlış olmaz herhalde.

tobias dedi ki...

bir arsene wenger klasiği..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.