30 Kas 2009

Rijkaard fikir değiştirdi!


Bursa maçından önceki gece ülkesine gittiğinde kaçmıştı.. Gerçek ortaya çıkınca haberler de şekil değiştirdi, Rijkaard da.. Bu çocuğu 2 günde yaptılar, 1 günde de doğurdular zaten.. Bu adam yukarı bakmasın da napsın şimdi? Bu Fotomaç'ı hazırlayan küçük adamlar bu meslekten men edilmeyecek de ne olacak şimdi?

Daha önce "Uzun yıllar Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum" diyen Hollandalı teknik adam, Santi doğunca fikir değiştirdi

***

Ocakta gidici

Daha önce "Uzun yıllar Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum" diyen Hollandalı teknik adam, Santi doğunca fikir değiştirdi.

Galatasaray ile Rijkaard arasında ipler kopuyor. Hollandalı hocaya yönelik eleştiriler her geçen gün artarken, o da İstanbul'da görev yapmaktan memnun değil. Daha önce "Uzun yıllar Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum" demesine karşılık artan baskılar ve yeni doğan çocuğundan ayrı kalmamak için Rijkaard devre arasında ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyor.
Eşi Stephanie'nin de İstanbul'a sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Ayrılık provası
Eşinin doğumu için ülkesine giden Rijkaard'ın Panathinaikos karşılaşmasından itibaren takımın başında yer alacağı ifade edilirken devre arasına kadar takımı çalıştıracağı, ardından Galatasaray'a veda edeceği öğrenildi. Rijkaard ayrılması halinde yerini Bursa maçında ilk kez takımın başında yer alan Neeskens'e bırakacak. Rijkaard'ın bu düşüncesine Galatasaray yönetiminin nasıl bakacağı ise merak konusu.

13 YORUM:

Cem Kalay dedi ki...

Ne yazıkki ülkemizin büyük bir kısmı hala bu haberlere inanmakta.

brk dedi ki...

(bkz:beyne oksijen gitmemesinin zararları )

yusuf dedi ki...

şu ülkeye artık kesinlikle bir tane düzgün spor gazetesi lazım.

petekdoku dedi ki...

"istikbal goklerdedir" seklinde bakmis.

Erdem Karakuş dedi ki...

Ya bunun hukuki bir yaptırımı yok mudur acaba? Adamlar sürekli saçma sapan yalan haberler yapıyorlar. Mesele yalan haber yapması değil de, alenen okuyucuya verdiği "Ey okuyucu sen ahmaksın. Ben buraya Allah 1 değil 2 yazsam sen buna bile inanırsın" şeklindeki rezil mesajı.

baris dedi ki...

Sayin Erdem galiba Hukuki bir yaptirimi yok. Ama biz buradan bu Savas denen zaata Küfür etsek bizi Mahkeme kapilarinda süründürürler...

Dreamtime dedi ki...

Bir de biri şu Yılmaz Vural'ı durdursun! Yine atıp tutmuş Bursa maçından sonra.

CaRtMaNtR dedi ki...

Spor basınında bu kadar safsata ve yalan haber warken ve adam gibi bir spor neşriyatı için ortam bu kadar uygunken bu yönde herhangibir çalışma yada oluşum olmamasıda genel anlamda alanında satanında memnun olduğunu gösteriyor ne yazıkki.

Yağız Gönüler dedi ki...

Ocakta gitmesine imkansız diyebilirim ancak. Normaldir, basınımızda hala kalite anlayışı olmadığı sürece normaldir.

Adsız dedi ki...

ateş olmayan yerden duman çıkmaz..galatasaray yönetiminde reykardtan memnun olmayan birileri var kesinlikle..geçen sene skibbenin devre arasında kovulmamasının ve arkasından gelen hazin sezon sonunun ve bu seçim senesinde basketbolda yaşanan skandalın ardından tek tutunulacak dal bu seneki şampiyonluk ve lig dominasyonu..ve fakat takım geriye gidiyor her geçen gün..evet uzun vadede reykardtan daha iyisini bulamayız ama günü kurtarma çabası içindeki galatasaray yönetimi içindeki bazı kişilerin gazıyla ocakta sürpriz bir ayrılık pek ala mümkün..sadece olayı spor gasteciliğine bağlamak bi parça safdilliktir. o gastelerin çoğunda haberler içeriden servis edildiğinden başka türlü okumak gerekiyor yazıları. ben reykardın sonuna kadar arkasındayım ama şu ara toparlaması lazım takımı yoksa yüzyılın projesi çatırdamaya başlayacak...

sportifkeyif dedi ki...

fotomac'a soda yolluyorum burdan.

Daniel Băluță dedi ki...

maalesef Galatasaray Turkiyedir ve Turkiye yeterli olarak gelismis degildir - sinif atlamanin tek yolu'da kendini feda etmektir - Derwall bunu yapti - Rijkaard'da yetenek var,ancak kendini feda edecek mi - orasini bilmem, bence hayir.

Mario Jardel dedi ki...

şu "ifade edildi" tarzı haberlere oldum olası hastayımdır.. Kimin ne zaman ne şekilde ifade ettiği belli olmadan kaynak kı.ım tarzı habercilik anlayışı işte aha bende yazıyorum.. Galatasaray'ın ocak ayında ronaldinho ile anlaşmak için nabız yokluyacağı İLERİ SÜRÜLDÜ.. güzel oluyormuş, sevdim

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.