24 Ağu 2009

Yılan Hikayesi Vol. 3


Senenin en naneli sakızlarından biri de gün itibarıyla tükürüldü ağızdan.. O kadar çok çiğnendi ki şekeri de kalmamıştı zaten.. Mark Hughes iyi yapışkanmış.. 18 milyon, 20 milyon derken en sonunda 24 milyon pound'a bağladılar Everton'u.. Çok sert ve kararlı duran Everton'un evet demesinde 24 milyon'a kadar çıkan fiyatın yanında, kafası rahat olmayan Lescott'un ilk maçlardaki paspas hali de %100 etkili olmuştur.. Haftalık maaşı 2 katına çıkacak, gittiği takımda da Everton'a göre daha büyük hedefleri kovalayacak bir oyuncunun aklına düşen karpuz kabuğunu yok etmek kolay olmuyor.. City'nin yeni tandemi Kolo Toure ve Joleon Lescott.. Vidic - Ferdinand ve Terry - Carvalho'yla birlikte ligin en iyi stoper çifti.. Forvet ve orta sahadan sonra defansta da bir anda en üst sınıfı yakaladı City.. Malzemeler tamam, bundan sonra iş aşçının kabiliyetinde bitecek.. Mark Hughes'den o konuda da umutluyuz tabii..

4 YORUM:

The Mechanic dedi ki...

Yaw Emre hepsini anladım ve adamların harbiden dört dörtlük iş yaptıklarına da katılıyorum ama umutluyuZ ne yahu, kanıma dokunuyor :)))

Parma Maniac dedi ki...

Şansal, Arsenal tarafımı biliyosun.. Gunner olarak United yerine City'nin başarısını istiyor olmam şaşırtmamalı bence :)

van auger dedi ki...

Ben gunner olarak niyeyse biz olmayacaksak, Chelsea olsun istiyorum
Hayır derbi denilen kavramı da biliyorum ama niyeyse 1.Arsenal 2.Chelsea diyorum.Tuhaf...

halk dedi ki...

machester kırmızıdır, tıpkı arsenal gibi.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.