17 Ağu 2009

EPL ve Barcelona


Goalkeeper: Petr Cech (Chelsea), Victor Valdes (Barcelona), Edwin van der Sar (Manchester United)

Defender: Gerard Pique (Barcelona), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidic (Manchester United)

Midfielder: Steven Gerrard (Liverpool), Xavi Hernandez and Andres Iniesta (both Barcelona)

Forward: Samuel Eto'o and Lionel Messi (both Barcelona), Cristiano Ronaldo (Manchester United)

UEFA ödüllerinde 12 topçu ve 4 takım var.. EPL'den Pool, United, Chelsea ve şampiyon Barcelona.. Yarı finalistlerin ve özellikle de Barcelona'nın dominasyonu, 12'ye tam 6 oyuncu soktu Barcelona..

Koyu renkliler benim seçimlerim.. Kaleci, orta saha ve forvet bence banko.. Van Der Sar geçen senenin CL finalistinin kalecisi ve ligi mükemmel geçirdi.. Orta sahada Andres Iniesta ekürisi Xavi'den bile çok farklıydı, direkt almalı ödülü.. Forvette Eto'o'nun lig performansı müthiş ama Ronaldo vs. Messi'ye dönen bir ortamda ve finaldeki performansla ödülün Leo dışına gitmesi çok zor.. Defansta Vidic bence en değerli performans ve ödülü almalı ama PiQue'nin Barcelona tandemine geçtikten sonraki uyumu ve müthiş tekniğiyle gösterdiği etkileyicilik düşük bir ihtimal de olsa öne çıkarabilir..

7 YORUM:

anarion_fek dedi ki...

benim kişisel görüşüm van der sar, pique, iniesta ve messi

ancak; ödüllerin, cech, terry, xavi ve messi şeklinde olacağını düşünüyorum, vidic ve xavi final performanslarına göre ödül alacak ya da alamayacaklar...

Burak Eken dedi ki...

Benim favorilerim: Petr Cech, Gerard Pique, Andres Iniesta ve Lionel Messi.

Bence Cech, daha başarılı ve daha iyi. Pique içinse geçen yıl Marquez sakatlandığı zaman, büyük soru işaretleri vardı. Ama o, çok iyi bir performans göstererek; hem Barça'nın, hem de İspanya milli takımının vazgeçilmezi oldu.

Diğer iki seçenekte zaten hemfikiriz. Kimsenin itiraz edeceğini de düşünmüyorum.

alt + 168 dedi ki...

görüşlerine aynen katılıyorum parma. performanslara bakınca zaten van der sar, vidic ve iniesta açık ara almalılar. forvet sadece gerçek çekişmenin olacağı yer olmuş.

puyol yerine pique ve ferdinand yerine vidic'in adaylıkları çok hoşuma gitti. isimlere değil performanslara değer verildiği ortada. vidic bence şu an en iyi stoper pique'de topu en iyi oyuna sokan defans oyuncusu dünyada...

son olarak isteğim; victor valdes girmesin şöyle listelere....

canbil dedi ki...

bence defansı terryye verirler ki dağılım olsun.

van der sar terry iniesta messi

Adsız dedi ki...

messi ye ve ronaldo'ya hala ortasaha diyenler var. alın size bas bayağı forvet bunlar.

Adsız dedi ki...

bence iniesta hariç senin tercihlerin hepsi banko, ama xavi alabilir orta sahayı

Adsız dedi ki...

görün bakın valdes alıcak kaleciyi, tamam cokda iyi bir kaleci olmayabilir ama adam 2006 ve bu sene olmak üzere 2 kere kazandı takımıyla bu kupayı aynı etoo be xavi gibi. bir yerden sonra hakkının yenmemesi lazım.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.