25 Ağu 2009

Dmytro Chygrynskyy


İki kelime.. Toplam 17 harf, sadece biri sesli.. Yaz döneminde Barcelona'nın genç Shakhtar'lıyı istediği yazılmıştı, bizim bu tarafa yansıması ilginç bir gelişme olarak Dmytro'nun kendi gelişiminin daha sağlıklı olması için Barcelona'yı reddettiği şeklinde oldu.. Ne kadar samimi ve gerçek bir açıklamaydı bilmiyorum, Ukrayna'da yaşamıyoruz.. Olayın üzerinden 1-2 ay geçtikten sonra Ukraynalı'nın ağzından Barcelona transferinin gerçekleşmemesinin kendisi için hayal kırıklığı oluşturduğuna dair bir haber okudum.. O ne kadar gerçekti onu da bilmiyorum.. Bir başka söylenti Dmytro için yapılan 20 milyon euro'luk teklifi Shakhtar'ın o zaman kabul etmediğiydi, ki akla daha yatkın olanı da bu..

Yine bir gece vakti etrafı dolaşırken bir haber daha piyasaya düştü.. Laporta'nın ağzından Dmytro için yapılan tek cümlelik bir açıklama üzerinden Barcelona'nın transferi bitirmek üzere olduğu yazılmış.. Söylenti, Shakhtar'la 25 milyon euro'luk bir anlaşma yapıldığı yönünde.. 3 gün sonra Süper Kupa için kapışacaklar, detayları o maçta kesinleştirirler muhtemelen..

7 YORUM:

Riggs dedi ki...

Ismi Kiril yazildiginda ziyadesiyle sesli harf var esasinda. "çirginskiy" seklinde okunuyor. Ingilizceye cevrildiginde bu sessiz harfli garabet olusuyor.

Jan Sardal dedi ki...

Adını doğru söylene kadar maç biter.

rasheedrec dedi ki...

Arkadaşları Çiko diyomuş:)

Adsız dedi ki...

sorun bizim ingilizlere göre düzeltilmiş şeklini kullanma çabamız. dimitro çigrinskiy yazmak ayıp değildir efendim, doğrusu budur. kolay olanı da budur. haybeye enerji sarfetmeye gerek yok ismini okumak için. kendi alfabemize bile sahip çıkamıyoruz hala.

her boku bilen adam dedi ki...

Türkiye'ye gelse bir de gol atsa tribünlerde mavi ekran oluşur..

-Fenerbahçemizin golüüüüüü.....

-22 numaralı formasıylaa...

-dimitroooooo

-çııhygrysnkskykıyyıııııyıyiiiiiiiiiiiii


-dimitrooooooooooo

-çkfhyıtpskiokoooooooo

-dimitroooooooo

....

lionel dedi ki...

guardiola bu adamı çok istiyor garip bir şekilde.o bölgede puyol ve pique gibi inanılmaz ilk 11 oyuncusu varken bu paralara bu oyuncuyu almak ne kadar doğru bilinmez.bu yaştaki bir defans oyuncusuna göre çok farklı çok özel yeteneklere sahip olduğunu söylüyor pep.kıroyfun tek eksik defans oyuncusu dediği bir transfer dönemi bu,açıkçası bana ofansif orta saha oyuncusu daha elzem gibi geliyor.tabi onlar daha iyi bilirler.şampiyonlar liginde oynayamayacak olması da cabası.

calciosoccerfootball dedi ki...

http://calciosoccerfootball.blogspot.com/2009/08/chygrynskiy-olayna-sergen-yalcn-tarz.html


:)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.