12 Ağu 2009

,

Yeni GOAL


Goal yayın hayatına başlayalı 10 seneye yakın bir süre geçti sanırım.. Türkiye'deki futbol meraklıların kalbinde yeri ayrıdır bu derginin.. Çıktığı dönemin özel şartları derginin okuyuculara süper gelmesine neden olmuştu.. Şu anda Türkiye'de futbol dergiciliği diye bir kavram varsa bu derginin önemli payı vardır sanıyorum.. İlk zamanlarında düzenli aldım, fakat internet kullanımı futbolda da hızla yükselince oradaki bilgiler güncelliğini kaybetmeye başladı.. Daha sonra profil ve analiz yazılarına da yeteri kadar yer verilmedi.. Uzaklaştım ben de.. Çok uzun süredir almıyorum Goal dergisini.. Bugün yeni bir haber aldım.. Derginin editoryal kadrosunda önemli bir değişim gerçekleşiyormuş.. Sevgili Caner Eler, Emre Yazıcıol ve Mustafa Taha derginin yönetiminde bundan sonra söz sahibi olacakmış.. Eurosport vizyonunun dergiye hakim olacak olması güzel haber.. Sanırım dergiyi yeniden almaya başlamanın zamanı geldi.. Caner'den futbol yazısı okuyacak olma ihtimalinin verdiği heyecan bile yeter.. Bol şans dilerim yeni ekibe, Türkiye'de dergicilik yapmak için belki de en çok buna ihtiyaç var zira..

12 YORUM:

ubs17 dedi ki...

Zamanında Ogan Tarhan'ı okurduk Goal'de

Genel Sekreter Vak dedi ki...

"Ogan'la futbol" tabi.Barça ve Galatasaray taraftarı olmasından dolayı candır ama 2002 senesinde Kluivert'in dünyanın en iyi forveti iddia ederek beni benden almıştı.O zaman bile uzaktı buna Kluivert,hey gidi günler...İtalyan abilerin yazılarını koyacaklarmı yine acep...Adamlar 50 maddeli sıralamalarının ilk sıralarına hep İtalyanları koyardıda,ayar olurdum....Kaç sene olmuş almayalı...

UzunPaslar dedi ki...

Goal dergisi, Avrupa futbolu için güzel bir dergi ama Türkçe olması haricinde Türk futboluyla ilgili hiçbir şey yok. Tamam, konuları orijinalden de alıyorlar ama TSL'ye biraz daha eğilmeleri lazım. Belki de yeni yayın ekibi bu konuya eğilir.

Adsız dedi ki...

vakilinchuk bir yerdede barca diye atlama arkadaş ekşi sözlükte acetobalsamico bölümünde bile yazmışlar her seye atlıyor diye ismini senin.

ps

tardini tuncayın transferi düştü türk haber kanallarına villaya ne diyorsun abi?

Sheed dedi ki...

kristian borell'in lecce fetişine rağmen o listeleri ben de çok severdim.. ilhan-nouma ikilisini en iyi 30 forvet arasına koymuştu da kanım bi başka ısınmıştı ona hatta..

caner eler, emre yazıcıol gibi isimler derginin o günleri gölgede bırakacak bi geri dönüş yapacağının habercisi.. almak lazım..

Parma Maniac dedi ki...

Adsız Türk basını hala 1 gün geriden takip ettiği için gündemi çok anormal değil.. En son haber Villa ve O'Neill'ın Tuncay'la ilgilenmediği yönünde.. Muhtemelen daha buraya gelmeden 2 gün önceki haberleri yayınlıyorlar.. Bundan sonra ne olacağı bilinmez tabii, bakarsın yarın imza atar Villa'ya ama şu an için görünen durum bu..

Adsız dedi ki...

Zira mı... Zira nedir?

caveksk dedi ki...

hakkaten ne oldu ogan tarhan a bilen varmı

Adsız dedi ki...

zira çünkü demek 00.01 adsız

Bahadır dedi ki...

@caveksk

ogan tarhan şimdi futbolcu menajeri sanırsam.

@Parma Maniac

goal aynı fiyata kendinin 3 katı malzeme veren FFt ile yarışamayacağını anladı sonunda.

kuzen larry dedi ki...

Çok fazla avrupa futbolu ağırlıklı bir dergiydi, yokluktan alıyodum eskiden ama hiç bir zaman çok iyi bir dergi olmadı. Zaten yazıların çoğu da çevirmeydi. Bir sene önce falan almıştım bir sayısını durum nedir diye baktım daha da kötü olmuş.

Yeni ekip heyecanlandırdı beni ama yerel futbol yine ikinci planda olacaksa almam herhalde.

Çağdaş Yılmaz dedi ki...

hala tek okuyabildiğim futbol dergisi gözümde caner eler li yeni hali çok daha iyi olacaktır...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.