1 Ağu 2009

Robinho dertli


Elano'nun transfer öyle beklenmedik ve öyle keyifli oldu ki, dış basından muhabbetin devamını takip etmek ayrı bir eğlence.. Elano'nun Galatasaray'a transferine üzülen City'liler sadece taraftarlar değil.. Elano'yla Santos'ta 3 sene boyunca beraber oynayan ve İngiltere'de City forması altında tekrar buluşan Robinho, Elano'nun ayrılması nedeniyle çok kederliymiş.. Verilen kararları anladığını, ama buna rağmen City'nin yeni projesinde Elano'nun önemli bir parça olabileceğini söyleyerek Mark Hughes'u Elano konusunda ikna etmeye çalışmış fakat başarılı olamamış.. Beraber yedikleri akşam yemeklerini ve buluşmalarını çok özleyeceklerini, Elano'nun da Galatasaray'da "kral" olacağını iddia etmiş..

Büyük transferlerle rüya içinde olan City için Elano'nun gidişi üzerinden Robinho'nun söylediği bu sözler de sezonun soyunma odasını etkilebilecek ilk olay olarak gösterilmiş.. Biraz pesimist bir bakış tabii bu, Mirror güzelim City'ye nifak sokmaya çalışmasın..

6 YORUM:

erdi dedi ki...

"bakakalırım giden geminin ardından
atamam kendimi denize dünya güzel
serde erkeklik var ağlayamam"
o.veli

üzülme robi.

Northx dedi ki...

fanatik'e göre de taraftarlar "forumlarda" elano kadroya alınmadığı zaman sorun çıkardığı için bayram ediyorlarmış. demek ki sorunlu olmayan yabancı dünya yıldızıysa, türkiye'ye gelmek aklının ucundan bile geçmiyor. baros ırkçıydı, kewell sakattı, keita zaten bar pavyon düşkünü, leo franco kalabilse ispanya'da kalırdı, dos santos, christian avrupa'dan değil güney amerika'dan geldi. illa bir kişi ya da kurum ilerledi mi arkasından tutup çekin, yanına, önüne çıkmak 1-2 haftada gerçekleşmiyor çünkü.

sevinin işte ligin kalitesi artıyor, anadolu takımları artık maçlara beraberlik için çıkmıyor, tribünlerde eskisinden çok daha az küfür var, hakemler zamanla iyileşiyor, bilinçli okuyucu internetle artık safsatayla gerçek bilgiyi ayırt edebiliyor. nedir illa garez illa kasvet.

guner dedi ki...

Onu forumlar değil de, evet bildiniz, Mirror demişti. Olmamış Fanatik.

http://www.mirror.co.uk/sport/2009/07/31/elano-is-off-to-galatasaray-in-8m-deal-115875-21560958/

Adsız dedi ki...

bu sene sorun çıkartmadan deli gibi oynayacağı kesin 2010 nedeniyle. sonrası kısmet heralde

csyasoo dedi ki...

Robinho'da gelsin bize.Beraber takılırlar sorun yok.:D

efe dedi ki...

elano videolarını izlerken dikkatimi çekmişti, elano gol attığında en çok sevinen robinho oluyodu hep, deli gibi seviniyordu koşup zıplıyordu ailenin en fırlama çocuğu gibi. "noluyo lan nedir bu robinho'nun olayı?" derken elano "kardeşim gibi severim" diyince anladım durumu. bu yüzden geçen yıl elano'nun city'de yaşadığı sorunlar üzerine robinho'nun arıza çıkarması normal. abicilik/kardeşlçilik olayı bi tek türkiye'de olmuyormuş demek ki :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.