20 Ağu 2009

Negredo Çılgınlığı


Bir süredir İngiliz basınında sıklıkla yer aldı Negredo.. Hull City'nin hocası Phil Brown'un büyük ilgisi vardı, bu seneki stratejinin olmazsa olmazlarından biri olarak belirlemişti Negredo'yu.. 1 hafta önce işi büyük oranda bitirdikleri yansırken basına, başkan Paul Duffen 1.5 aydır bu transfer için uğraştıklarını ve Real'i ikna etmenin çok zor olduğunu vs. söyledi.. Yaklaşık 12 milyon pound'a patlayacaktı Negredo Hull City'ye, kulübün de transfer rekorunu kıracaktı..

Nolduysa oldu, devreye Sevilla girdi ve çabucak işi bitirdi.. Sevilla çıkınca büyük ihtimalle yan çizdi Negredo.. Kanoute ve Luis Fabiano, arkada Arouna Kone ve Javier Chevanton.. Üstüne son iki sezonunda vasat üstüne çıkan, 24 yaşındaki Alvaro Negredo.. Bu transfer yukarıdaki 4'lüden çıkış olacağını göstermiyorsa (ki aday Fabiano'dur), Negredo'yu zor günler bekler La Liga'da..

Artık 90 milyon eurolar havaya uçuşuyor ama benim bildiğim futbolda 15 milyon euro hala çok önemli para.. Negredo'yu bu kadar değerli kılan nedir onu önümüzdeki sene görürüz.. Olan yine Phil Brown'a oldu.. Elindeki forvetler İngiltere'deki Colin Kazım'ın bir değişik versiyonu, gol atamayan, fizikli Caleb Folan ve Daniel Cousin ikilisi.. Üstüne 6 yıllık kariyerinde sadece 1 sezon en üst ligde forma giymiş, İspanya 2. Ligi'nden, Celta'dan 33 maçta 13 golle gelen Kamel Ghilas.. Bu elemanların arasında sezon ortasında Olympiakos'a gitti haberleri çıkan ama daha sonra kendini kiralık olarak Hull City'de bulan Jozy Altidore pırıl pırıl parlıyor.. Altidore hem fiziği, hem de oyun bilgisiyle EPL ve Hull için doğru çocuktur.. Ama yetmiyorsa, elindeki 12 milyon pound'u Negredo yerine daha garanti birinde kullanması hayırlı olur Brown'un..

3 YORUM:

apaç dedi ki...

baros'un yerine şöyle altidore gibi hem oynayan, hem de oynatan bir forvet alsak keşke.

zaten mehmet yıldız'ı alamadık. bari bu çocuk gibi bir forvet alalım.

büyük takımın forveti kalçasını kullanabilmeli.

bize mehmet yıldız gibi, altidore gibi kalçasını kullanabilen adamlar lazım.

hala dört bir yanda sercan yazılıyor.

lan zaten, elimizde sercan'ın düşük zekalısı baros var, ne gerek var bir de sercan'a..

sercan'ın üç yedeği gökhan güleç, daha faydalı olur şu an galatasaray'a..

ama hala inatla sercan da sercan..

iyi futbolcu ayrı, iyi transfer ayrı.

bu şartlarda en fazla ilhan parlak olur sercan.

gene dediydi dersiniz.

pink dedi ki...

5'e alıp 15'e satmak gibi işler Porto veya Lyon gibi kluplerin yapacağı işler diye biliyodum.Real hayatında ilk defa bi futbolcudan kar elde etti heralde :D

Adsız dedi ki...

sn bu futbocuyu tanımıyorsujn ondan böyle kötü yazmışsın.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.